Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cavolaia

13. 9. 2011 8:42
To je jen ta základní omáčka.

Může se tam přidat na př. feferonek nebo origan nebo cibule, petržel a celer, nebo se mohou rajská rozmixovat i se šlupkami a pak je narychlo obdělat na oleji. Záleží na tom, co víc chutná. Nebo se tam mohou přidat do horkého oleje sardelky nebo zas tuňák v oleji.

0 0
možnosti

svarak_z_krabicaku_reborned

12. 9. 2011 15:12
Chybějící ingredience...

A osobně bych tam přidal i oregano, špetku pepře, před rajčatama a česnekem na pánvičku vrznul 1 velkou cibuli a rajčata podlil 1 dcl bílého suchého vína teprve to bych nechal vyvařit na tu správnou konzistenci. Pak by to byla tip top omáčka, a na jen rozvařená rajčata s česnekem.

0 0
možnosti

svarak_z_krabicaku_reborned

12. 9. 2011 14:29
RaJČÁTKA

U takovýchto receptů vždy přemýšlím, proč dávaj pryč ta semínka z rajčat. Čemu jako vadí?

0 0
možnosti
PH

CCblue

13. 9. 2011 10:52
Re: RaJČÁTKA

Já semínka nechávám, protože tomu dají správnou chuť.

0 0
možnosti