Diskuze

Nakládaný hermelín, smažák, tatarák. Uvařte si české lidovky

Tyhle jídla objevíte v jídelních lístcích snad každé české hospody. Smažený sýr navíc bývá jednou z mála vegetariánských alternativ. A i když se v daném pohostinství nevaří, sklenice s utopenci či nakládanými hermelíny nesmí chybět vystavená na výčepu. Lidovky jsou prostě klasika.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

TondaN

4. 9. 2011 20:31
české lidovky

to zírám!;-D

0 0
možnosti
DV

dscs

4. 9. 2011 10:26
co nejaka variace?

zni to ok, priste by se hodily nejake nove verze tehcto klasik

0 0
možnosti
NŠP

Neznám špinavé peníze

3. 9. 2011 23:40
Sejra s plísní

no fuj.

0 0
možnosti
MK

zelwicka

3. 9. 2011 23:11
...

To už asi neměli o čem psát ... příště nás budou učit uvařit čaj...

0 0
možnosti
DV

dscs

4. 9. 2011 10:27
Re: ...

myslim, ze jsou na svete i lide, kteri proste varit neumeji, a zakladni recepty uvitaji

0 0
možnosti
RS

Rudla01

3. 9. 2011 23:10
Bylo mi doporučeno nakládané Blaťácké zlato

Máte někdo zkušenosti?

0 0
možnosti
MK

Brundi

4. 9. 2011 8:17
Re: Bylo mi doporučeno nakládané Blaťácké zlato

Nemame, ale mam pocit, ze by se to mohlo uplne roztect. Prece jen Hermelin drzi pohromade ta plisen.

0 0
možnosti
OK

Achille Volfoni

3. 9. 2011 22:09
Franz Straka

tataráček,volejíček,topínečka

0 0
možnosti
LN

hanibal78

3. 9. 2011 21:47
smažák, tatarák...

Vraťte se do obecné školy, nebo si alespoň zaplaťte lekce českého jazyka. Rv

0 0
možnosti
J

jsijtojakmirikas

3. 9. 2011 21:29
Tomu říkám okurková sezona...

Napsat o tomto článek, tak to chce hroší kůži... hlavně ten recept na smažák, ten mne dostal, to tady hoooodně lidí neumí;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MP

prazakm

3. 9. 2011 20:00
Hm,

byl autor nekdy po roce 2000 v hospode? Kdyby meli neco takoveho na pulte, tak je hygiena snad namiste popravi.

0 0
možnosti
AM

elTondo

3. 9. 2011 20:54
Re: Hm,

Autor jo, ale ty asi ne. Jako důkaz snad poslouží první vygůglený odkaz: http://www.staraorechovka.cz/clanky/novinky/hermelinky--utopenci---chlebiky-.......-konecne--.html

0 0
možnosti
L

lihoslavdluhousek

3. 9. 2011 19:20
boze ze by konecne diskuse

zbavena fasounkoidu s jejich jedinym povolenym postupem pri nejakem receptu ci vykriky jak toto se vubec nema jist protoze to neni in ?

0 0
možnosti
TL

Kurt21

3. 9. 2011 19:24
Re: boze ze by konecne diskuse

Nic si z toho nedělejte a jezte si, co vám chutná.

0 0
možnosti