Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Nakládaný hermelín, smažák, tatarák. Uvařte si české lidovky

Tyhle jídla objevíte v jídelních lístcích snad každé české hospody. Smažený sýr navíc bývá jednou z mála vegetariánských alternativ. A i když se v daném pohostinství nevaří, sklenice s utopenci či nakládanými hermelíny nesmí chybět vystavená na výčepu. Lidovky jsou prostě klasika.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

TondaN

české lidovky

to zírám!;-D

0/0
4.9.2011 20:31

dscs

co nejaka variace?

zni to ok, priste by se hodily nejake nove verze tehcto klasik

0/0
4.9.2011 10:26

Neznám špinavé peníze

Sejra s plísní

no fuj.

0/0
3.9.2011 23:40

zelwicka

...

To už asi neměli o čem psát ... příště nás budou učit uvařit čaj...

0/0
3.9.2011 23:11

dscs

Re: ...

myslim, ze jsou na svete i lide, kteri proste varit neumeji, a zakladni recepty uvitaji

0/0
4.9.2011 10:27

zelwicka

Re: ...

Tak to jsou asi opravdu zoufalí, když musí čekat, než jim to iDnes všechno vysvětlí...

+3/0
4.9.2011 14:08

Rudla01

Bylo mi doporučeno nakládané Blaťácké zlato

Máte někdo zkušenosti?

0/0
3.9.2011 23:10

Brundi

Re: Bylo mi doporučeno nakládané Blaťácké zlato

Nemame, ale mam pocit, ze by se to mohlo uplne roztect. Prece jen Hermelin drzi pohromade ta plisen.

0/0
4.9.2011 8:17

Ravenek

Re: Bylo mi doporučeno nakládané Blaťácké zlato

Nerozteče se vůbec, blaťácké zlato není zrající sýr, takže se ani postupem času nezačne roztékat.

0/0
4.9.2011 20:47

Achille Volfoni

Franz Straka

tataráček,volejíček,topínečka

0/0
3.9.2011 22:09

hanibal78

smažák, tatarák...

Vraťte se do obecné školy, nebo si alespoň zaplaťte lekce českého jazyka. Rv

0/0
3.9.2011 21:47

jsijtojakmirikas

Tomu říkám okurková sezona...

Napsat o tomto článek, tak to chce hroší kůži... hlavně ten recept na smažák, ten mne dostal, to tady hoooodně lidí neumí;-D;-D;-D

0/0
3.9.2011 21:29

prazakm

Hm,

byl autor nekdy po roce 2000 v hospode? Kdyby meli neco takoveho na pulte, tak je hygiena snad namiste popravi.

0/0
3.9.2011 20:00

elTondo

Re: Hm,

Autor jo, ale ty asi ne. Jako důkaz snad poslouží první vygůglený odkaz: http://www.staraorechovka.cz/clanky/novinky/hermelinky--utopenci---chlebiky-.......-konecne--.html

0/0
3.9.2011 20:54

petkas75

Re: Hm,

Ach jo, zas jeden co nerozumí psanému textu. Budu hodný a osvětlím ti to. Původním příspěvkem bylo řečeno, že ty sklenice s danými pochutinami  nesmí být vystaveny na pultu, ale někde v lednici. Kapišto?

0/0
3.9.2011 21:08

elTondo

Re: Hm,

http://pivni.info/pivni-cesty/32-byli-jsme-v-koute.html

Viz. foto č.2, pane hodný chytrolíne.

0/0
4.9.2011 6:10

lihoslavdluhousek

boze ze by konecne diskuse

zbavena fasounkoidu s jejich jedinym povolenym postupem pri nejakem receptu ci vykriky jak toto se vubec nema jist protoze to neni in ?

0/0
3.9.2011 19:20

Kurt21

Re: boze ze by konecne diskuse

Nic si z toho nedělejte a jezte si, co vám chutná.

0/0
3.9.2011 19:24

1000101111001011

Re: boze ze by konecne diskuse

To je taková, kde nikdo jiný nemůže říct svůj názor, pokud se liší od tvého, komunisto? ;-)

.

Doporučení: ignoruj názory, které ti nevyhovují. Ale nebraň tomu, aby je mohli říkat. Pak nebudeš nacionální sociálkomunista. :-P

.

Samozřejmě jsem rád, že jsi sem napsal to, co jsi napsal. R^ (My ostatní se máme čemu smát)

0/0
3.9.2011 22:47

Lykantropie

Re: boze ze by konecne diskuse

Je mi nějak volný co je zrovna "in". Pokud mě nezajímaj recepty na tyhle klasiky, protože by to podle mě zvládnul i školák, tak to prostě nečtu, ale jsou lidi co to ocení. Já mám ráda dobrý jídlo a troufnu si tvrdit že vařit umím dobře, zdravě a moderně, chcete-li. Ale zrovna teď piju pivo a pochutnávám si u toho na domácím utopenci. Takže jídla tohoto rázu taky uvítám přinejmenším jako inspiraci.

0/0
4.9.2011 19:07

lihoslavdluhousek

Re: boze ze by konecne diskuse

mam rad analfabety (zvlast ty co netusi ze analfabetismus je i o chapani textu) ;-D

0/0
5.9.2011 2:30

Achille Volfoni

Zdena z Primy...

....už nadává.Zdenda je totiž labužník a mistr světa amoleta

0/0
3.9.2011 18:46

FerdaMravenecaBroukPytlik

Re: Zdena z Primy...

Zdenda ale nikomu nezakazuje si dát k pivu hermelín. Ale když si chceš zajít na jídlo do restaurace, tak máš za ty prachy dostat pořádný jídlo a ne nějaké babicoviny.R^

0/0
3.9.2011 19:56

Achille Volfoni

Re: Zdena z Primy...

řekl Zdena a šel dělat reklamu na éčkovou zakysanou smetanuR^

+1/0
3.9.2011 21:15

1000101111001011

Re: Zdena z Primy...

Stále neslyším žádný rozumný protiargument k: "když si chceš zajít na jídlo do restaurace, tak máš za ty prachy dostat pořádný jídlo a ne nějaké babicoviny"

.

Samozřejmě si jez co chceš, i kdyby to měl být trinitrošpekáček v akci z Lidlu. :-)R^

0/0
3.9.2011 22:49

ČSLA

Re: Zdena z Primy...

o dio ciao padre Achille Volfonni!!! R^Flic ou yoyou, Jean Paul Belmondo aka Antonio Serutti, 1979

0/0
4.9.2011 5:55

Achille Volfoni

Re: Zdena z Primy...

Claude BrossetR^

0/0
4.9.2011 10:37

čí jsou sudety? Naše!

udělejme si české lidovky

než je Brusel zakáže

0/0
3.9.2011 18:44

Kidkid

Re: udělejme si české lidovky

Bruselu bych servíroval jedině pořádně zkažené maso se salmonelou. Nebudou mi zakazovat co budu jíst, nebo bych si je mohl taky vykostit!!!

0/0
3.9.2011 22:30

pavka8

Jak se vaří

nakládaný hermelín?

0/0
3.9.2011 18:30

Kurt21

Re: Jak se vaří

Nejlépe po obědě - nalačno je to totiž strašně riskantní. ;-)

+1/0
3.9.2011 19:25

dnes_zítra_pozítří_a_možná_i_ted

Dobroty

Jen mi dělejte chutě Vy od iDnesu :-/ Tataráček bych si hned dal a nakládanej hermelím taky R^

0/0
3.9.2011 17:34

jouzi

Re: Dobroty

Já bych nepohrdla ani tím smažákem...

+1/0
3.9.2011 17:45

fufee

kam se poděl

tvarůžkový chleba?

0/0
3.9.2011 15:44

Jsem v Ječný

Re: kam se poděl

EU zakázala !!

0/0
3.9.2011 17:51

barnabas_666

nakládaný hermelín - beraní rohy

u nás na chatě jsem nějaké ovce vídával i beran by se snad našel, ale jakou pilku si mám na něj vzít?

0/0
3.9.2011 15:26

petr_leicester

Re: nakládaný hermelín - beraní rohy

po te co jsem videl na vlastni oci jednoho kamarada zkouset zkratit sroub pilkou na drevo (ocaskou) je uplne jedno co si na to vezmes;-D

0/0
3.9.2011 16:19

Jsem v Ječný

Re: nakládaný hermelín - beraní rohy

Jste na tom dobře. Já mám rád bejčí koule (to je z jídelního lístku cenzore!). Ale který bejk by si je nechal dobrovolně vzít :-/

0/0
3.9.2011 17:54

zupad

Re: nakládaný hermelín - beraní rohy

Som zvedavý, ako by kolega pripravil vtáčie mlieko

0/0
3.9.2011 18:10

Čovek

Re: nakládaný hermelín - beraní rohy

To by mohl udělat jedině nějakej vůl :)

0/0
3.9.2011 18:25

georghios

Re: nakládaný hermelín - beraní rohy

taky bych si ty koule dal,mňam dobrůtka:-P

0/0
3.9.2011 18:49

pacholek

Re: nakládaný hermelín - beraní rohy

Bejky nechat, porážet voly, je jich dost.;-D

0/0
3.9.2011 20:31







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.