- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
nerikam ze tento salat nemuze byt dobry... asi by mi chutnal i vic ale proste to neni Caesar.... pak si nekdo objedna v restauraci Caesar a bude nadavat ze tam nema vajicka a rajcata....
Presne tak, tohle skutecne neni salat Caesar. Navic to na obrazku vypada jako ledovy salat. A ta kudrnka na vrchu, to uz je vyslovena drzost :)
Tohle by se mohlo jmenovat maximalne: Salat Caesar s kurecimi nugetky a rajcaty ... pak ano ... ale toto ...
Také miluju řeckou kuchyni. A takové sfuggato mytilinis je prostě bašta!
http://www.jaktak.cz/jak-pripravit-sfuggato-mytilinis-recept.html
Recky spenatovy kolac, mnaaaaaaaaaaam!!!!
Jsou to pseudorecepty jeden vedle druhého. A autorka článku patrně nikdy v životě ani jeden z těchto receptů nevyzkoušela. Musaku dělám dost často a nedovedu si představit, co bych dělala dvě hodiny. To snad i s cestou k řezníkovi a vlastnoručním mletím masa by mi to trvalo tak dlouho. Na tiramsu mám domácí recept od Italky a v žádném případě do krému nepatří bílkový sníh. Navíc bych se bála něco takového nabídnout hostům kvůli možné salmonele. Podle původního receptu se žloutky šlehají v páře. A vídeňský štrůdl je buď tažený, s těstem tenounkým jak papír, nebo tzv. cukrářský. Salát Cézar už tu byl zmíněn... rozhodně bych ho nekazila opečeným suchým masem.
..a ještě něco... jak se do musaky dostal parmezán???
se rozhodně nedělá z lístkového těsta...tento recept je bohužel jen další "variace" . Uniká mi, proč se v nadpisech mluví o zahraničních receptech a pak následují "variace".
A tohle je taky špatně: Chilli con carne?! No, to by ta výslovnost byla jiná... jen Chili - čili, dvě ll jsou jako j/ď - a čiďi to fakt není...
tvrdicich ze jen oni maji jedinou povolenou verzi nejakeho receptu
nejlepsi na tom je, ze tihleti odpornici si neuvedomuji dve veci
1. ze se sami nikdy neshodnou mezi sebou kdo ma tu jednu jedinou nedotknutelnou verzi
2. ze vareni doma neni vareni restauracni a je o chuti ktera neni nikdy stejna
To je pravda nadhodte svičkovou a to je názoru spoustu .
Navíc Caesar je sama o sobě skvělá záležitost, řekl bych skvost mezi saláty na kterém si čas od času pochutná i člověk, který bez jinak masa nedá ránu. Nevím proč takovou pochoutku prznit tím, ýe do toho nasypu vejce, rajčata a suchý kuřecí prsa. Chybí už jen ajdam na konec
po ty tradicni recepty tak menite az babicujete?
...ještě že to aspoň přímo v článku nazvali "variace" na salát Caesar. Protože to co podle tohoto receptu vytvoříte nemá s oroginálním receptem moc společného :). Takže něco ve smyslu dobrou chuť Vám přeje Babica .