Diskuze

Lasagne i kuskus. Další recepty na nejoblíbenější jídla z těstovin

V Česku jsou nejznámější a nejoblíbenější špagety, makarony, penne či lasagne. Ale tím rozhodně seznam druhů past nekončí, jsou jich stovky. A dají se kombinovat se vším možným. Vyzkoušejte třeba těstoviny s ovocem nebo špenátové lasagne.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cleopatra

23. 8. 2011 15:14
tajemstvi chutneho kuskusu

Kdo postupuje presne podle receptu na obalu kuskusu skonci s nedostatecne ochucenou prilohou.

Takovy nemastny neslany vysledek.

Na pripravu zadna obycejna voda, ale pekne chutny kureci nebo slepici vyvar, lzice panenskeho olivoveho oleje, stava aspon z pulky citronu nebo vic, rozetreny cesnek, najemno nasekana pazitka nebo salotka a petrzel, cerstve mlety pepr a nakonec zamichat pekny kousek masla.

Podle typu jidla s nimz je kuskus servirovan je mozne nakonec vmichat i jemne strouhany syr, bud parmezan nebo eidam.

0 0
možnosti

Scarlett from Scottland

23. 8. 2011 8:17
kus kus

kuskus mě fakt baví, hlavně jeho super rychlá příprava R^ mňam.....

0 0
možnosti

opportunity

20. 8. 2011 20:28
Lasagne jedině domácí,

nemusí se předvařovat, a bešamel se smetanou.

0 0
možnosti

Labia Majora Zemanová

20. 8. 2011 17:37
...

Kolik kusu kuskusu?

0 0
možnosti

opportunity

20. 8. 2011 20:42
Re: ...

Tak akorát na pusu.

0 0
možnosti

jouzi

20. 8. 2011 14:49
Ty lasagne

bych si dala. slint

0 0
možnosti

REMET

20. 8. 2011 16:07
Re: Ty lasagne

ja ne :-) ale lasagne bych si docela dal.

0 0
možnosti

ivoš

20. 8. 2011 12:07
Nevíte někdo,

kam se vytratily klasické dlouhé makaróny? Moc mi scházejí.

2 0
možnosti

Pajus

20. 8. 2011 13:31
Re: Nevíte někdo,

Viděl jsem je v Interkrámu a podle mě i v Tescu je mají :-)

0 0
možnosti

lucasinka11

20. 8. 2011 11:45
to je mi novinka

Kuskus a testovina? 8-o Pokud vim, jedna se o "sparenou a do kulicek tvarovanou krupici z psenice, jecmene nebo prosa" (citace z Wikipedie) a osobne bych ho mezi testoviny nezaradila. Ale to je pouze vec nazoru. Osobne ho mam moc rada a to hlavne celozrnny nebo obri ;-D

0 0
možnosti

brooklin

20. 8. 2011 13:18
Re: to je mi novinka

Kuskus (cous cous)

je těštovina vyráběná ze semoliny (druh tvrdé pšenice, která je pro výrobu kuskusu nejvhodnější).

http://www.kuskus.mikrostranky.com/

0 0
možnosti

Inkvizitor Johny

20. 8. 2011 11:06
Lasagne

No nevím. Doporučuje se ty lasagne nejdříve trochu předvařit. Ono stačí dost málo a máte je neudělané, tvrdé. Osobně je trochu předvařuju, aby povolily, než to hodím do pekáče.

0 0
možnosti

Lena N.

20. 8. 2011 9:42
Rádoby zdravý a populární kuskus

.. je tu konečně správně zařazen mezi těstoviny. Snad aspoň někdo pochopí, že složením není o nic zdravější než knedlíky;-D;-O

0 0
možnosti