- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
A kde seženu toho chlapa?:-) nevim, co tu řešíte , ale uvodni foto mluví za vše...hehe nevím , jestli je prezentovana zmrzka a nebo ten sympaticky mladik, kazdopadne - at je to tak, ci onak, pokud je jedna z ingredienci ten mladík, tak mi prosim napiste, kde je to k dostani, dekuji moc:-) (joke) - very very cute!:-)
Rýži zaliju vodou a po odstátí mám ODVAR?
V návodu na ovocnou zmrzku píšou, že "Kdo má chuť na krémovou zmrzlinu," - to ta první krémová nebyla?
a v posledním odstavci: "Vůně skořice, krásný krém" - o skořici dříve ani zmínka, byla tam jen vanilka...
novinářská práce iBěs
Do ušlehané šlehačky zamícháme trošku cukru a drobně nasekané čerstvé měkké ovoce - jahody, meruňky, borůvky, co já vím, nebo nahrubo nastrouhanou čokoládu a dáme zmrazit normálně na mrazák.
Ale asi to trvá dýl než hodinu.
To ani náhodou! Kdo prodělal salmonelózu a váží si svého zdraví, ten se syrových vajec a podobných "pochoutek" už v životě nedotkne.
U vajec z kontrolovaných chovů je riziko nákazy minimální. Navíc infekční dávka salmonel vznikne až pomnožením bakterií v jídle (nesprávným skladováním). Takže domácí produkty ze syrových vajec klidně, ovšem majonézových salátů z obchodu bych se v létě ani nedotkla. Navíc je fakt, že salmoneloza je sice nepříjemná choroba, ale člověk se zní vylíže a je zas dobře, takže to zas takový postrach není.
á la eta robot s dvomi nádobami a ľadom, alebo strojček, ktorý sa vkladá do mraziaceho priestoru?
tyhle zmrzlinovače, pekárny, čokoládové fontány, jogurtovače....řekl bych že většina lidí si v tom udělá několikrát zmrzlinu/chleba/jogurt v prvotním nadšení po nákupu a pak se to válí někde v krabici ve skříni
tak zrovna pekarna je doma jeden z nejpouzivanejsich zarizeni... :) ale jinak souhlas.. ;)
Dělám zmrzlinu ze zmrzlého ovoce, cukru a kondenzovaného mléka v mixéru, taky dobrá i bez zmrzlinovače. Chce to kvalitnější mixér, nebo levný a nelitovat jeho zničení. Zmrzlé ovoce dokáže být vytrvalý bojovník, nejraději dělám jahodovou. Konzistenci dle momentální chutí dle množství přidaného mléka. Totéž lze i přidáváním vody - ale to není ono. Se smetanou mi zmrzlina nepřijde tak dobrá - to kondenzované mléko tomu prostě dodá lepší chuť. Je fakt, že vanilkovou bych tím neudělal :-)