Diskuze

Vyrobte si během hodiny výbornou domácí zmrzlinu, známe recept

Už máte dost zmrzliny, která nepoznala kvalitní smetanu, mléko ani ovoce? Pak si ji zkuste vyrobit doma. Je to opravdu snadné. A můžete si dělat zmrzliny krémové i ovocné. Chce to mít jen jednoho zásadního pomocníka - zmrzlinovač. A do hodiny máte hotovo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gedes

11. 8. 2011 22:46
uvodni foto

A kde seženu toho chlapa?:-) nevim, co tu řešíte , ale uvodni foto mluví za vše...hehe nevím , jestli je prezentovana zmrzka a nebo ten sympaticky mladik, kazdopadne - at je to tak, ci onak, pokud je jedna z ingredienci ten mladík, tak mi prosim napiste, kde je to k dostani, dekuji moc:-) (joke) - very very cute!:-)

0 0
možnosti

opportunity

5. 8. 2011 17:09
Divné

Rýži zaliju vodou a po odstátí mám ODVAR? 8-o

V návodu na ovocnou zmrzku píšou, že "Kdo má chuť na krémovou zmrzlinu," - to ta první krémová nebyla?

a v posledním odstavci: "Vůně skořice, krásný krém" - o skořici dříve ani zmínka, byla tam jen vanilka...

X novinářská práce iBěs ;-€

0 0
možnosti

_m-

4. 8. 2011 14:48
Taky jeden bez strojku

Do ušlehané šlehačky zamícháme trošku cukru a drobně nasekané  čerstvé měkké ovoce - jahody, meruňky, borůvky, co já vím, nebo nahrubo nastrouhanou čokoládu a dáme zmrazit normálně na mrazák. 

Ale asi to trvá dýl než hodinu.

0 0
možnosti

opportunity

5. 8. 2011 17:12
Re: Taky jeden bez strojku

ňam ňam

0 0
možnosti

Labruna

3. 8. 2011 21:08
Syrová vejce???

To ani náhodou! Kdo prodělal salmonelózu a váží si svého zdraví, ten se syrových vajec a podobných "pochoutek" už v životě nedotkne.Rv

0 0
možnosti

Cephaelis

5. 8. 2011 8:25
Re: Syrová vejce???

U vajec z kontrolovaných chovů je riziko nákazy minimální. Navíc infekční dávka salmonel vznikne až pomnožením bakterií v jídle (nesprávným skladováním). Takže domácí produkty ze syrových vajec klidně, ovšem majonézových salátů z obchodu bych se v létě ani nedotkla. Navíc je fakt, že salmoneloza je sice nepříjemná choroba, ale člověk se zní vylíže a je zas dobře, takže to zas takový postrach není.

0 0
možnosti

ztrewq

3. 8. 2011 18:05
strojček

á la eta robot s dvomi nádobami a ľadom, alebo strojček, ktorý sa vkladá do mraziaceho priestoru?

0 0
možnosti

arnie_rimmer

3. 8. 2011 17:13
lapače prachu

tyhle zmrzlinovače, pekárny, čokoládové fontány, jogurtovače....řekl bych že většina lidí si v tom udělá několikrát zmrzlinu/chleba/jogurt v prvotním nadšení po nákupu a pak se to válí někde v krabici ve skříni

0 0
možnosti

clowek

3. 8. 2011 17:50
Re: lapače prachu

tak zrovna pekarna je doma jeden z nejpouzivanejsich zarizeni... :) ale jinak souhlas.. ;)

0 0
možnosti

Mystic_CZ

3. 8. 2011 17:09
Doma

Dělám zmrzlinu ze zmrzlého ovoce, cukru a kondenzovaného mléka v mixéru, taky dobrá i bez zmrzlinovače. Chce to kvalitnější mixér, nebo levný a nelitovat jeho zničení. Zmrzlé ovoce dokáže být vytrvalý bojovník, nejraději dělám jahodovou. Konzistenci dle momentální chutí dle množství přidaného mléka. Totéž lze i přidáváním vody - ale to není ono. Se smetanou mi zmrzlina nepřijde tak dobrá - to kondenzované mléko tomu prostě dodá lepší chuť. Je fakt, že vanilkovou bych tím neudělal :-)

0 0
možnosti