- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Vezmeme chleba a nůž na pečivo. Ukrojíme z bochníku nožem plát o tloušťce cca 1 cm. Kdo nemá rád patku, tak nejdříve přepůlí bochník a řeže v nejširší části. Položíme ukrojený krajíc na talíř. Vezmeme máslo a hladký nůž. Přejíždíme po povrchu másla nožem tak, abychom dostaly hmotu másla na nůž. Následně přeneseme na ukrojený krajíc chleba. Přejíždíme nožem po krajci tak, abychom máslo dokonale rozprostřely po povrchu. (Nikdy krajícem neházíme na zem! Protože padá namazanou stranou dolů!) Pokuď nejsme leví, tak ve výsledku dostaneme dokonalý chleba s máslem. Experti můžou posolit
1) jak poznam nuz na pecivo??
2) kde vezmu talir?
3) kde je umisteno maslo v lednici? (jak znamo muz jej nevidi, i kdyz na nej kouka)
4) povrch chleba je zbytecne komplikovany pojem, vhodnejsi je jen jedna horni strana. pokud namazu povrch chleba, tak mi samozrejme "vzdycky" spadne tou namazanou stranou na zem
PS: nejsem komunikatorem rodiny, jen jsem se pozastavila nad nejakymi "nejastnostmi" ve vasem navodu
líbí, jak to maj na to jedno procento spočítaný. Ještě hezčí by bylo třeba "matka je hlavou rodiny, 81,24 % komunikace jde přes ni"....