- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
naše rodnná specialita. Hetrnelín na kousky, namočit do hrubě drceného pepže, vycpat volátko, na másle upéct, přidat divoké koření, na konec pečeníé přidat hrušku - půlka na porci, místo jádřince vyplnit želé z jeřabin, nebo rybízové, může být i brusinka, Hotovou šťávu zalejt smetanou, podává se s rýži, brambory, nebo hramolkami, kdo co rád.
Ten recept jsem nějak nepochopil. To je na kuřecí prsa?
ale, kdysi jsem se byla podívat na kuřata ve velkochovu a byla bych opatrná s tvrzením, že "kuřecí je zdravé"
Nebo ala kachna...Dávám tam ještě med a samozřejmě bílé víno. Pak to nemá chybu. K tomu už jenom červené zelíčko a dlabanec je na světě.
A žádná jablka ani pivo...k čemu? Tomu se pak už neříká ala kachna. Ale spíš kuře na pivu.
to jsou lidi líní i grilovat,to si jednoduše koupí....
Nádivku peču vedle, kuře dělám na paprice, na smetaně je mdlé... řízek občas... kuře potírám kachním sádlem a sypu drceným kmínem a solí a je to kuře ala kachna (jablka do něj fakt necpu) .Kuřecí rizoto nejím. Chybí mi tu marinovaná kuřecí prsa v podmáslí,obalená v kořeněné strouance, chybí tu i kuřecí vývar, grilovaná křidýlka na medu...