Diskuze

Velmi „žhavé“ recepty pro milovníky feferonek

Pikantní jídla patří do nejvyšších pater gastronomie. Dojdou tam totiž jen odvážní konzumenti. Otestujte, jak moc pálivá jídla vám (ne)ochromí jazyk a pusu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

s(h)arka

17. 6. 2011 7:25
aglio olio e peperoncino

se teď jmenuje aglio olio s chilli ????  Neříkejte!

a jeden recept přidám, je moc dobrej, nedá moc práce a bude Vám chutnat. Dají se s tím dělat divy a najdete ho tady:

http://naszviretnik.net/2010/06/18/mlsotnik-palive-hrozinky/

0 0
možnosti

pavlik05

17. 6. 2011 10:00
Re: aglio olio e peperoncino

a muzete si to delat doma!

0 0
možnosti