- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Nejlepší olej je slunečnicový. Je daleko kvalitnější než olivový. A sádlo je naprosto skvělé! Česká jídla jsou proto tak dobrá, že se dělají na sádle. I buchty se mají péci na sádle ! Sádlo má navíc asi 10 x méně cholesterolu než máslo !
To bych se možná hádala,panenský olivový je určitě zdravější.Ten se ovšem nesmí přehřívat. Ano,u nás se taky dělalo na sádle,jenže moji rodiče a prarodiče měli víc pohybu než dnešní generace. Na másle snd už dnes nikdo nesmaží. Mně se na klasické kynuté buchty osvědčilo sádlo+slunečnicový olej 1:1.
co tam má co dělat ten drůbeží vývar? Víte jak se žilo na horách?????
No, a "200 gramů uzeniny nebo salámu", to je taky dobrý. To je jak "kilo zeleniny nebo mrkve".
tak my jsme vyrostli na socialistických polotovarech? Já jen, že pořád čtu, jak za socialismu nic nebylo, a konečně máme KFC a McDonaldy... Kdybyste se aspoň na té propagandě shodli, a nespoléhali na to, že co čtenář, to blbec.
ja si teda ze sociku pamatuji ty nejedle blafy z jidelen.
teď nahradíme smetanu kefírem, máslo a sádlo olejem nebo uděláme jíšku nasucho, a anglickou vynecháme úplně.
výsledek? kvalita jídla se vrátí k předchozímu hnusu.