Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Ochutnejte masopustní speciality, po dlouhé zimě vám spraví náladu

Někdo tento prastarý lidový zvyk označuje za svátek obžerství. Napadá vás ale v dlouhé zimě lepší zábava, než je dobré jídlo? Plné břicho vám teď zlepší náladu. Ochutnejte zabijačkové speciality, huspeninu nebo čočkovou polévku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

chudacek.blbecek

Čočkovka

Navrhuju uvařit čočku zvlášť v normální vodě, kořenovou zeleninu a uzený osmahnout, aby to mělo aspoň nějakou chuť a pak do toho nasypat čočku a dolít vodou. Vývar na to vůbec není potřeba (i když s ním to bude samozřejmě lepší)

0/0
4.3.2011 12:49

opportunity

Re: Čočkovka

Já si ji ráda na talíři kyselím citronem, takže opravdu vývaru netřeba.

0/0
4.3.2011 20:17







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.