- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
loni jsem měla na farmářských trzích u nějakého vegetariánského stánku na první pohled krásně a chutně vypadající koláč. tak jsem si ho dala a chuť naprosto žádná. Byl totiž hrozně zdravej taky bez všeho možnýho a tím pádem i bez chuti. Přiště si budu dávat pozor.
Záslužná práce. Nevím jak dneska, ale tak před deseti lety co se dalo sehnat na bezlepkovou dietu od českých výrobců jak ze slaného tak sladkého pečiva, bylo hrozně přeslazené nebo tučné případně tuhé a vždycky strašně drahé. Tudíž pokud byly suroviny a recepty, aspoň něco bylo lepší upéct doma.
no samozrejme, ze to jde. Staci trochu preprogramovat bůčkem prorostly cesky quasimozek.
ani jednu z techto surovin mnoho let k zivotu nepotrebuji a prospivam jak vino
Co je tohle za debilitu? Proč by se člověk jako neměl normálně najíst, když nejsou vejce, mléko a mouka? To si jako někdo fakt myslí, že všude na světě mají vejce, mouku a mléko? Jedině snad s tou moukou by mohl být u nás problém.