- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Moment, moment, takže ze studie vyplynulo, že je nezdravé jíst červené maso a stejně tak nezdravé je nejíst červené maso? Že jediné zdravé je červené maso nahradit bílým a pokud maso vynechám úplně, je to to samé, jako bych ho nevynechala?
Nejdůležitější je kupovat umělé maso v supermarketu.
vysoko kvalitne hydinove maso z polska a ciny,bez hormonov,antibiotik,vody.....
producent hovězího, bude škodlivé zase něco úplně jiného. Samozřejmě podle nejnovějších vědeckých poznatků.
Tak nevím co je na článku pravdy. Roštěná, zadní hovězí nebo svíčková jsou jedny z nejdietnějších mas vůbec.
zase jeden článek kde nejlepší je nežrat vůbec
před lety by noviny psaly sovětští vědci...
Ale článek by byl o podobných nesmyslech, které jinou studií zase za pár let popřou.