- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Skúšala som recept na báč s jablkami. Neviem, koľkým z Vás, ktorí ste ho skúšali tiež, toto jedlo (neviem, či to mal byť koláč alebo niečo iné) chutilo. Budem musieť vymyslieť, čo s ním - nikto ho nechce jesť. Nechýba v tom recepte náhodou nejaká ingrediencia? Málokedy sa mi podarí niečo tak nejediteľné.
s "C" ne s č...asi je to kraj od kraje jinak
Žejo, tak znám BÁC, a taky TÁČ. Á koláč z neslazeného "lineckého" těsta se jmenuje PÁJ (neboli americký koláč), ale BÁČ slyším prvně......
No člověk se učí furt
podle mě budou ty jablka pěkně vysušený a budou z nich křížaly. Navrhuji je nastrouhat a zamíchat k těm bramborám, určitě trochu přisladit vanilkovým cukrem, pokud nejsou jablka moc sladké, možná by se hodila trocha skořice na vůni..
..tento recept delame doma, je to jakysi bramborak na plechu ovsem bez majoranky a cesneku...melo by se to testo solit a mleko prilit teple...a co se tyce tech jablek, davaji se tam na mesicky, ale dobre je to i se susenyma svestkama, krizaly z toho nebudou, jablka se zatlaci do testa ;)- je to podkrkonosky recept!! dedime ho v rodine..je to labuzo, desne to voni, hotove se to trosku na povrchu lzici potrha a poleje rozpustenym maslem, a pak uz mate jen boule za usima!!..mnam
je to snadný, ale nedokážu si představit, co to bude za chuť, tak jsem zvědavá
podle mě vůbec nefunguje. Asi před dvěma měsíci jsem dala dotaz, a zatím nemám odpověď, a za tu dobu nepřibyla ani jedna jiná.