Ona

Diskuze

Všechny chutě a vůně arabské kuchyně

Arabská kuchyně patří k nejpestřejším, nejvoňavějším a nejchutnějším na světě. Nechte se pozvat ke sporáku i ke stolu autorkou nové kuchařky Renátou Janů, která knihu originálních receptů sestavila na základě svých osobních zkušeností ze zemí Severní Afriky a Blízkého i Středního Východu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

skoog

19. 1. 2011 17:11
Nebo zkuste

briani (rýže se šafránem, kuřecím masem, rozinkami a jiným kořením), dolma (plněné vinné listy atp.), kubba (mleté jehněčí maso s rozinkami obalené v rýži), šefta, šaklama atd.

0 0
možnosti
H

HancickaP

20. 1. 2011 21:30
Re: Nebo zkuste

biryani!!! LOL ale bez rozinek

0 0
možnosti
ŠM

s(h)arka

19. 1. 2011 7:27
hommos nebo hummus

z koho děláte b.l.b.c.e.?

0 0
možnosti