Diskuze

Vánoční kuchařka: recepty na dokonalého kapra a ten nejlepší salát

Česká štědrovečerní klasika, to je osmažený kapr s bramborovým salátem. Na ten má skoro každá rodina svůj recept, který považuje za ten nejdokonalejší a nedá na něj dopustit. Pokud ale letos chcete vyzkoušet i něco trochu jiného, přidat klasice novou chuť, inspirujte se následujícími recepty.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IJ

Inkvizitor Johny

20. 12. 2010 0:47
Kapr a bahno

S kaprem je to špatné. Poslední roky se mi ani jednou nestalo, že bych koupil kapra a nesmrděl a nechutnal po bahnu. Je mi to líto, ale to se nedá žrát. Navíc, když koukám na ty ryby v těch kádích, tak zrovna zdravím rybky nekypí. Poničené ploutve a plísně. Je opravdu smutné, že hodně lidí kapra nahrazuje na Vánoce za např. lososa. Ještě dodám, že jsem z Východních Čech. Na jihu je to třeba v pohodě.

0 0
možnosti
MK

kloboucek

21. 12. 2010 10:12
Re: Kapr a bahno

Nám zaručeně vždy pomůže celonoční "lázeň" v pivu nebo mléce. A nejsme z jihu Čech :-) :-)

0 0
možnosti
F

Fiara.L@seznam.cz

19. 12. 2010 13:50
Zbytečný blábol

Každá rodina má své osvědčené recepty,které jí chutnají a málokdo chce právě na Vánoce pokusničit.

0 0
možnosti
I

ivoš

19. 12. 2010 14:06
Re: Zbytečný blábol

Tak to už psali, hned pod nadpisem, esisisišim. A pokusničit je třeba. Jinak je život šedý.

0 0
možnosti
P

pepka.namornice

19. 12. 2010 12:56
ble

a tyhle recepty si můžete....

0 0
možnosti
A

Adam_z-Veleslavína

19. 12. 2010 13:23
Re: ble

ten první mně zaujalR^:-P

0 0
možnosti
MM

sama_pozitiva

19. 12. 2010 12:05
Kapr? Hnus z Číny

Kapr je snad nejodpornější svinstvo jaké mezi rybama je. Smrdí to od hlavy až k ploutvy bahnem, chutná to jako bahno, a z rybníků dělá jen bahno.

Ryby  nebrat, ale na kapry si dávat pozor zvlášť.

0 0
možnosti
JH

kulus

19. 12. 2010 12:02
hnus

jakkoliv pripraveny. Je to ryba / plevel. Nechapu kdo to muze jist.

0 0
možnosti