- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
zajímalo by mě, zda redaktor, před uveřejněním receptů je vyzkoušel..... jelikož ty české jsou teda na dvě věci...těsto letí do koše.... lepí se to nehorázně, ten krystal tam křupe i po upečení jako by jste to jedli s pískem a nejsou vůbec hezké...protože je to těsto moc "hrubé"..
prečoje tu tých receptov tak málo?kde sú norimberské? kde sú ruské? kde su anglické? hmmm?? to je celkom slabota, čakala som nejaké zaujímave typy a toto všetko nájdem v každej hrníčkovej kuchařce
povazuji nemecke. Tam se daji jist i ty koupene, pokud nejsou zrovna z Aldi a jim podobnym
Svedske pernicky se delaji ze sirupu ne z medu. Pokud pouzijete med tak uz to nejsou tradicni svedske pernicky.
Hlavne se do nich nedava slehacka. A hromada tradicnich receptu navic pamatuje i na kardamon. Ale nebudeme hnidopisit...