- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Slivka, na to míchaný a na to vodík, paráda. To bude konzument spíš v mínusu, až se doplazí domů.
Hlavně při redukční dietě, kdy poslední jídlo byl jeden rohlík ráno v osm.
V tabulce uvedné u článku "Alkohol při dietě" je chybně uvedená tabulka. Klasická nejrozšířenější točená piva nemají 10% a 12%, ale pouze 4-6% max. Předpokládám, že se jednalo o stupně a je jen chybně uvedená jednotka. Pokud ovšem neměl autor na mysli nějaka piva vícestupňová. Např. 24° polotmavé může i těch 11% mít.
..pravdu díž.. ale asi autor jen zopakoval tu tisíckrát omýlanou chybu že u piva zaměnil procenta a stupně :)
Pivo přece nemá 10% ale 10 stupňů...168Zdroj: http://ona.idnes.cz/alkohol-pri-diete-jeden-panak-vas-muze-stat-az-petinu-prijmu-energie-115-/dieta.asp?c=A101025_225131_dieta_pet
Ze pro hubnuti je idealni 5 az 6 tisic kilojoulu denne. Kdyz mam jen bazalni metabolismus 6600, tak asi tezko, ze... :-/
Snad bys nechtěla po odbornicích v Institutu, aby řešili takové prkotiny...
Nemyslim pivare, ale koralecniky.
Protože nic nejedí
napiste puvodni a nove miry.
psali něco o půlce zadku
Odbornice zapominaji, ze - zejmena u zen - je fyzicky stav, vc. stihlosti, spojeny s psychickym stavem. Frustrovany clovek hubne obtizne, protoze v jidle hleda poteseni, ktere mu neprinasi jeho ostatni zivot. Nema cenu pit doma pro radost, ale pokud alkohol pomuze pri hledani poteseni v zivote nebo dosahovani zivotnich cilu, je to lepsi, nez hnit zdrave doma.
nicméně jak to tak čtu, tak nestačím zírat. "odbornice" jsou s prominutím fakt jen pro bl... osoby neschopné pracovat s volně dostupnými informacemi. skutečnost, že je alkohol kalorický, je všeobecně známa.
a jak to udělat, aby jídlo zároveň bylo dietní a chutnalo? tady je jediná odpověď: pomůže autosugesce nebo hypnóza. nic jiného.
člověk je geneticky nastavený tak, aby mu přednostně chutnaly vysoce energetické potraviny. speciálně cukry a tuky. je to mechanismus umožňující přežití v prostředí chudém na potravu, v jakém se druh homo sapiens po většinu svého vývoje pohyboval. takže neexistuje jiná cesta, než si to srovnat v hlavě - a nebo jednoduše jíst smetanové omáčky a jogurty, ale jen po troškách.