Diskuze

Podzim je časem zvěřiny. Nedělejte chyby jako u jiných mas

"Výborně se hodí k tmavým masům, především pak ke zvěřině," stojí často na etiketách červených vín. Jak se ke zvěřině dostat? A jak si ji v domácích podmínkách připravit? Vyvarujte se při úpravě zbytečných chyb. Nabízíme pět lákavých receptů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ppeppe

12. 10. 2010 22:12
To jsem tedy nevěděla

že zvěřina je jenom srnčí. V mrazáku mi bydlí půlka kance a kromě osvědčených receptů (gulášek, na víně s hruškou a se šípkovou) jsem se těšila na nějakou novinku Ale tady je to srna za srnou. Jinak  zvěřinu mají v Makru.

0 0
možnosti

Lev_z_Rožmitálu

12. 10. 2010 11:04
zvěřina?

možná když má někdo za známýho myslivce nebo je sám myslivec

jinak není šance

0 0
možnosti

chudacek.blbecek

12. 10. 2010 12:38
Re: zvěřina?

Napotřetí se to povedlo :) Jinak souhlasím, všecko vykoupí hospody a obchody se bojí, že to lidi nebudou kupovat.

0 0
možnosti

Lev_z_Rožmitálu

12. 10. 2010 11:03
zvěřina?

0 0
možnosti

Lev_z_Rožmitálu

12. 10. 2010 11:03
zvěřina

0 0
možnosti

jgoodman

12. 10. 2010 9:28
Jaké chyby nemám dělat?

Tak jsem myslel, že se dozvím čeho se vyvarovat.......Rv

0 0
možnosti

rizo3

12. 10. 2010 8:18
mnam

zverina, ja mam teda nejradeji kanci

0 0
možnosti

ladaxxt

12. 10. 2010 3:32
srnce nejim.

0 0
možnosti