- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
jak přišli na to že 50% lidí neobědvá? to je naprostá blbost. Typoval bych že tak možná 5%, víc ne.
mozna, ze jenom pocitali ty, kteri si sednou k teplemu jidlu v poledne. Kdo ji v letu nebo "po anglicku" nejake sendvice nebo housku s naplni a ji hlavni jidlo az vecer, ten mozna podle nich "neobedva".
Pobavilo mě, jak restaurátoři lákají zákazníky na velké porce.....a já myslela, že restaurují staré předměty a tak. Neměli by to být spíš restauratéři....?
Holinky nebo hodinky, obojí se natahuje
je salát něco jako nadávka. Zvlášť ti fyzicky pracující mají pocit, že by bez vepřa knedla s devíti zhynuli hlady. Přál bych těm chytrákům pokochat se tím, co obědvají třeba italští dělníci nebo zemědělci a víno většinou nechybí
Na salátu není vůbec nic špatnýho a le pokud někdo těžce pracuje, nesmí být salát jako oběd. Ale svačina, proč ne :)
- být blízko pracovišti
- být brzy hotové (obojí proto, že přestávka běžného pracovníka je půl hoďky)
- být za dostupnou cenu
- zasytit, aby po hodině a půl neměl člověk znovu hlad.
Bohužel, spíš než losos na grilu to splňuje ta svíčková.
to delas kopace, ze mas hodinu a pul po lososu na grillu (predpokladam, ze po cesku se serviruje s bramborem a oblohou, prip. jeste housku k tomu) hlad?
gulasovku s rohlikem a nato jeste tezky hlavni chod, tak po obede usnu a nic neudelam!
Nechapu jak si lide mohou zatezovat zaludek tezkym obedem a pak jit zpet do prace a byt schopni neco delat.
Davam prednost necemu lehcimu s cerstvym zeleninovym salatem, pak mineralku a salek espressa. Vetsinou nic smazeneho, ackoliv cas od casu si kureci rizek dam.
najíst, dělají se 12tky směny, je stále méně závodních jídelen a kantýn v závodě, tak mnoho lidí jí až dojede z práce domů a to bývá tak po 19-té hodině a často to je jediné, tedy i první jídlo za den. Dělá se většinou od 6 hod, než do práce dojedou je to hodina a vstávají tak, aby mnohde i ty 3 km došli na zastávku autobusu. Protože se špatně stravují, jsou proto často obézní, ale asi ne vždy vlastní vinou. Jestliže se omezí stravenky a závodní jídelny, bude to ještě horší a bude i vyšší nemocnost. Ale to je asi nezajímavé pro společnost.
Tady ale nediskutují dělňasi...
Ja nevim,ale obe dve" vyzivove specialistky" ktere jsem jednou pri vyzvedavani matky potkal byly vyzrany jak prase,to opravdu vzbuzuje duveru Kazdej clovek je jinej a kazdemu vyhovuje neco jinyho,tydle uniformni kydy co je best pro vsechny jsou k smichu...
kromě nedělního oběda polévku nejím, přílohy jen symbolicky, sladkou limonádu nebo džus nenávidím a pivo si dám max. v létě někde večer na zahrádce a stejně si připadám, že se stravuju jako prase. Asi budu typický Burkinofasaň
Já jsem zase polívková, na oběd mi to stačí i bez pečiva.
pobavil som sa. super clanok a bohuzial super pravdivy... takze Cesi viacej salatov a menej knedlikov!
No ony takové halušky s bryndzou posypané opečenou slaninou dají za takových 20 knedlíků
Najděte si oběd na lunchtimu. Tam snad najdete, na co máte chuť.