Diskuze

Všechno, co jste chtěli vědět o vaření, ale neměli jste se koho zeptat

Ať už jste v kuchyni jako doma, nebo se teprve mezi hrnci a kořenkami rozkoukáváte, určitě vás občas při vaření něco zaskočí. Neplačte nad rozlitým mlékem, nevylévejte obsah hrnce do záchodu ani nevolejte mamince. Ode dneška se můžete ptát v naší nové poradně šéfkuchaře Václava Šulce ze školy vaření Chefparade na všechno, co vás zajímá kolem vaření, pečení, smažení nebo nakupování surovin.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sn63

16. 9. 2010 23:15
maso

nakupujte u dobrého knihkupce--pardon řezníka . Nebo v Globusu

0 0
možnosti