Diskuze

Vytáhněte znovu remosku. Připravíte v ní nákyp i rajskou

Remoska je doslova poklad. Můžete v ní péct, smažit, dusit, zapékat, zavařovat... Zvládnete v ní připravit vše od grilovaného kolena přes šunkofleky až po polévku či bábovku. Někdo si v remosce troufne dokonce i na vánoční cukroví.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ivoš

28. 8. 2010 18:36
Co má být?

V remosce upeču koláč, vepřové, nákyp, šunkofleky. Rajskou si raději udělám na vařiči, a proč z tohohle všeho děláte vědu? To už je ta nová generace vážně tak zdegenerovaná? Já vím, že se člověk všechno musí naučit, ale to nemají mámu?Rv

0 0
možnosti

Kartony

28. 8. 2010 16:39
REmosku jsem naposled používal v roce 1992,

když jsme si ji přivezli do Číny a na poušti Gobi si na ní vařili a pekli. Byli jsme tam služebně skoro 2 roky. Dá se v ní dělat všechno. Moje maminka v ní kdysi dávno pekla i buchty. Nedávno jsme si koupili novou, speciální remosku a manželka si ji nemůže vynachválit. Má jenom jednu nevýhodu, že je na elektřinu a my máme sporák na plyn, který je podstatně levnější.

0 0
možnosti

_m-

28. 8. 2010 21:25
Re: REmosku jsem naposled používal v roce 1992,

Maminka má v dvougarsonce jen dvouvařič. Takže používá stařičkou remosku, starou asi 35 let, akorát má 3 mísy - 2 vysoké (jednu na maso a jednu na buchty, s použitím středního válce i na bábovku) a jednu nízkou na drobné cukroví, takže v ní peče i na vánoce, pravda ne z 20 dávek. :-)

0 0
možnosti