- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
V remosce upeču koláč, vepřové, nákyp, šunkofleky. Rajskou si raději udělám na vařiči, a proč z tohohle všeho děláte vědu? To už je ta nová generace vážně tak zdegenerovaná? Já vím, že se člověk všechno musí naučit, ale to nemají mámu?
když jsme si ji přivezli do Číny a na poušti Gobi si na ní vařili a pekli. Byli jsme tam služebně skoro 2 roky. Dá se v ní dělat všechno. Moje maminka v ní kdysi dávno pekla i buchty. Nedávno jsme si koupili novou, speciální remosku a manželka si ji nemůže vynachválit. Má jenom jednu nevýhodu, že je na elektřinu a my máme sporák na plyn, který je podstatně levnější.
Maminka má v dvougarsonce jen dvouvařič. Takže používá stařičkou remosku, starou asi 35 let, akorát má 3 mísy - 2 vysoké (jednu na maso a jednu na buchty, s použitím středního válce i na bábovku) a jednu nízkou na drobné cukroví, takže v ní peče i na vánoce, pravda ne z 20 dávek.