Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Nakládat nemusíte jen okurky, sáhněte i po mrkvi nebo česneku

Udělejte si na zimu pořádnou zásobu nejen sladkokyselých okurek, ale i jiné zeleniny. Naložit ji můžete v octu nebo jen nechat dobře uležet v oleji.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

ununun

h?

"Papriky namísto pečení troubě můžete opálit grilovacích kleštích nad plynovým hořákem poté je dát plastového sáčku."

 i můj kocour by to napsal líp :-)

jinak tím loupáním paprik přijdete o tu grilovanou chuť a tím opalováním nad plynem zase získáte nádhernej smrádek, kterej snad ai nemá cenu uchovávat až do zimy.. mimoto v době, kdy se dá čerstvá paprika koupit i v lednu bych tyhle zavařeniny spíš používal podle chuti, ne podle ročního období

0/0
15.8.2010 15:57

unbreakable>debater

Ten vařený lilek bude bez chuti

Chcete-li lilek nakládat, pouze ho do té vroucí vody ponořte maximálně na minutu nebo dvě. Mnohem lepší bude, když ho, místo vaření, ogrilujete, R^

0/0
14.8.2010 15:09







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.