Diskuze

Rozpalte gril. Propečené recepty na letní barbeque

Letní večer si snad ani nejde užít lépe – pozvat pár přátel, vytáhnout gril a nad praskajícím ohněm opékat, popíjet a bavit se... Nejčastěji se griluje maso či klobásy, ale nebojte se na rošt přidat i zeleninu či ovoce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

KarelV

7. 8. 2010 10:06
Moc ten gril nerozpalujte...

smrad spáleného masa = smrad jako z mrtvoly, jako z krematoria !!!  ;-O

Takže ať na gril dáte cokoli, tak to prohřívejte pěkně pozvolna a nejlépe tak, aby z masa do žhavých uhlíků nic neodkapávalo. - Ať se vám to povede jakoukoli fintou, tohle snažení se určitě vyplatí - na kvalitě (chuti!) grilovaného masíčka je to opravdu znát !!! ....  ;-) R^

0 0
možnosti

crashsyndrom

6. 8. 2010 19:53
:-D

Ďiť ťo máťě špálení

0 0
možnosti

ladaxxt

6. 8. 2010 19:47
barbe_coooo..?

8-o

0 0
možnosti

Liška13

6. 8. 2010 10:43
recepty mi znechutil už nadpis

proč yi sakryš nenecháte udělat korekturu?! barbeCue!!!!!

0 0
možnosti

captain cook

6. 8. 2010 11:44
Re: recepty mi znechutil už nadpis

mas sice pravdu se slovem barbecue, ale ve zkracenine se to pise po americku BBQ. Odtud nespravny prepis.

0 0
možnosti