Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Rozpalte gril. Propečené recepty na letní barbeque

Letní večer si snad ani nejde užít lépe – pozvat pár přátel, vytáhnout gril a nad praskajícím ohněm opékat, popíjet a bavit se... Nejčastěji se griluje maso či klobásy, ale nebojte se na rošt přidat i zeleninu či ovoce.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

KarelV

Moc ten gril nerozpalujte...

smrad spáleného masa = smrad jako z mrtvoly, jako z krematoria !!!  ;-O

Takže ať na gril dáte cokoli, tak to prohřívejte pěkně pozvolna a nejlépe tak, aby z masa do žhavých uhlíků nic neodkapávalo. - Ať se vám to povede jakoukoli fintou, tohle snažení se určitě vyplatí - na kvalitě (chuti!) grilovaného masíčka je to opravdu znát !!! ....  ;-) R^

0/0
7.8.2010 10:06

crashsyndrom

:-D

Ďiť ťo máťě špálení

0/0
6.8.2010 19:53

ladaxxt

barbe_coooo..?

8-o

0/0
6.8.2010 19:47

Liška13

recepty mi znechutil už nadpis

proč yi sakryš nenecháte udělat korekturu?! barbeCue!!!!!

0/0
6.8.2010 10:43

captain cook

Re: recepty mi znechutil už nadpis

mas sice pravdu se slovem barbecue, ale ve zkracenine se to pise po americku BBQ. Odtud nespravny prepis.

0/0
6.8.2010 11:44







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.