Ona

Diskuze

Deset fíglů, jak na kynuté a křehké těsto

Ať už připravujete buchty, vánočku nebo koblížky, vždycky zažíváte trochu napětí. Povede se? Vzejde kvásek a těsto vykyne? S našimi triky si můžete otřít pot z čela a dát nohy na stůl. Těsto vám vyběhne, než byste řekla kvasnice. Poradíme vám také, jak na křehké těsto.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

martinova

16. 7. 2010 13:42
To jsou rady !

My všichni,kdo máme domácí pekárnu, dobře víme, že naprosto není nutné dávat vzejít kvásek. Pokud máme dost času, mohou se všechny suroviny klidně smíchat a vykyne to stejně dobře.

0 0
možnosti

ivoš

16. 7. 2010 14:12
Re: To jsou rady !

Vy všichni se dejte s domácí pekárnou vyfotit. Lezou z ní cihly. Mám nejradši, když si s vařením můžu "vyhrát". Ovšem, pokud máte jídlo jen na obživu, vaše věc.

0 0
možnosti

novca

16. 7. 2010 6:51
VONAVE TESTO

Nádherně voňavé kynuté těsto bude, pokud do něj nastrouháte trošičku muškátového oříšku V. Samozřejmostí je citronová kůra a rum !!.

0 0
možnosti