- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
vetsinou se mi libi jak/co pisete, ale tentokrat jste me s odstavcem o Texasu rozesmala. to fakt myslite vazne, to neni vtip? cituji: 'A protože Texas je i silně věřící země, zapíjejí tady své BBQ nejraději ledovým čajem nebo domácí limonádou.' konec citatu. takove tvrzeni je ale dost velky ulet. jak muzete neco takoveho placnout?... mimochodem a co takhle 'Texas style steak', 'Texas style BBQ', 'fajitas' a vubec cela 'Tex-Mex Cuisine'? stalo by za to o tom napsat, kdyz uz se poustite do Texasu. prijedte se podivat a najist.
v texasu se ani pivo neprodava. je to zakazane.
Takže když neudělám bramborový salát z brambor, tak nebudu mít styl?
Slovy p.Babicy. Dejte tam brambory, když je nemáte, tak je tam nedávejte.
a co takhle dodrzet tradici nasi a udelat si vohen normalne
Jo a ještě žadným podpalovačem , hezky pěkně jiskřičku pomocí kamínků.
jedine pomateny blazen griluje. neni to prirozene. normalni clovek si uvari jidlo v hrnci nebo na panvi. je zcela posetile neco grilovat. veskere hodnotne vitaminy a ostatni dulezite veci se grilovanim znici. a navic pokud nekdo skutecne nekdy griloval, pochopi, ze jidlo neni vubec dobre. je mnohem lepsi to uvarit jako normalni clovek a ne grilovat na nejakem grilu.
Vůbec nechápu, jakým právem tady nadáváš do bláznů někomu, kdo má jiné představy a gurmánské chutě jako ty. Každý ať si připraví jídlo dle libosti a nikdo nemá právo ho kvůli tomu odsuzovat nebo mu za to nadávat. Co je normální pro tebe, není normální pro někoho jiného.
Tohle je tak odflaknute, jako nejaky referat ze stredni skoly... Opravdu je v mexiku jen jeden druh salsy (jen jeden priklad z mnoha)?
zcela jistě patří mezi TOP i JAR, griluje se pořád, všude a hovězí na steaky je tu nejlepší na světě!!!
To jo, v JAR je to jejich národní jídlo. Ale nesmí se vynechat NZ, Austrálie. Tam se taky hodně dělá BBQ. Ani nezáleží na masu, jako na marinádě. Jaké ingredience oni používají, ty u nás ani neznáme - myslím tím evropská kuchyně a ne někteří jednotlivci, samozřejmě.
Není zde ani zmínka o Austrálii. Krásná země přímo stvořená pro grilování. Mimochodem veřejné grily jsou tam rozmístěny v parcích a na mnoha dalších místech.
Já žiju v domění, že je to právě ta hliněná (nebo cihlová) pícka.