Diskuze

Griluje se po celém světě, inspirujte se tradicemi jedenácti zemí

České grilování je směsí nápadů a chutí z celého světa. Obohaťte svůj repertoár třeba mexickým recadem nebo německým bůčkem. Vymýšlení nových variant a kombinací se meze nekladou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ignorantka

8. 5. 2010 21:25
ten Texas se nepovedl

vetsinou se mi libi jak/co pisete, ale tentokrat jste me s odstavcem o Texasu rozesmala. to fakt myslite vazne, to neni vtip? cituji: 'A protože Texas je i silně věřící země, zapíjejí tady své BBQ nejraději ledovým čajem nebo domácí limonádou.' konec citatu. takove tvrzeni je ale dost velky ulet. jak muzete neco takoveho placnout?... mimochodem a co takhle 'Texas style steak', 'Texas style BBQ', 'fajitas' a vubec cela 'Tex-Mex Cuisine'? stalo by za to o tom napsat, kdyz uz se poustite do Texasu. prijedte se podivat a najist. ;-)

0 0
možnosti

hovnival

8. 5. 2010 21:40
Re: ten Texas se nepovedl

v texasu se ani pivo neprodava. je to zakazane.

0 0
možnosti

opportunity

8. 5. 2010 20:00
To mě rozesmálo

dvě lžičky košer soli!!

0 0
možnosti

honya16

8. 5. 2010 19:16
Stylový bramborový salát z brambor

Takže když neudělám bramborový salát z brambor, tak nebudu mít styl? ;-(

0 0
možnosti

Jandik73

8. 5. 2010 19:20
Re: Stylový bramborový salát z brambor

Slovy p.Babicy. Dejte tam brambory, když je nemáte, tak je tam nedávejte.

0 0
možnosti

sifon5

8. 5. 2010 18:43
grilujou hnupi

a co takhle dodrzet tradici nasi a udelat si vohen normalne

0 0
možnosti

cafe2

8. 5. 2010 19:47
Re: grilujou hnupi

Jo a ještě žadným podpalovačem , hezky pěkně jiskřičku pomocí kamínků.

0 0
možnosti

hovnival

8. 5. 2010 17:20
@@

jedine pomateny blazen griluje. neni to prirozene. normalni clovek si uvari jidlo v hrnci nebo na panvi. je zcela posetile neco grilovat. veskere hodnotne vitaminy a ostatni dulezite veci se grilovanim znici. a navic pokud nekdo skutecne nekdy griloval, pochopi, ze jidlo neni vubec dobre. je mnohem lepsi to uvarit jako normalni clovek a ne grilovat na nejakem grilu. Rv

0 0
možnosti

ppc1500

8. 5. 2010 17:32
Re: @@

Vůbec nechápu, jakým právem tady nadáváš do bláznů někomu, kdo má jiné představy a gurmánské chutě jako ty. Každý ať si připraví jídlo dle libosti a nikdo nemá právo ho kvůli tomu odsuzovat nebo mu za to nadávat. Co je normální pro tebe, není normální pro někoho jiného.

0 0
možnosti

jakub7

8. 5. 2010 10:28
odflaknute

Tohle je tak odflaknute, jako nejaky referat ze stredni skoly... Opravdu je v mexiku jen jeden druh salsy (jen jeden priklad z mnoha)?

0 0
možnosti

nambwa

8. 5. 2010 9:52
neúplný přehled

zcela jistě patří mezi TOP i JAR, griluje se pořád, všude a hovězí na steaky je tu nejlepší na světě!!!

R^

0 0
možnosti

ppc1500

8. 5. 2010 17:35
Re: neúplný přehled

To jo, v JAR je to jejich národní jídlo. Ale nesmí se vynechat NZ, Austrálie. Tam se taky hodně dělá BBQ. Ani nezáleží na masu, jako na marinádě. Jaké ingredience oni používají, ty u nás ani neznáme - myslím tím evropská kuchyně a ne někteří jednotlivci, samozřejmě.

0 0
možnosti

Lanolin

8. 5. 2010 9:50
Asi se špatně dívám, ale chybí celý kontinent

Není zde ani zmínka o Austrálii. Krásná země přímo stvořená pro grilování. Mimochodem veřejné grily jsou tam rozmístěny v parcích a na mnoha dalších místech.

0 0
možnosti

ivoš

8. 5. 2010 7:22
Tandoor je pánev??

Já žiju v domění, že je to právě ta hliněná (nebo cihlová) pícka.

0 0
možnosti