Diskuze

Dušené kotlíky. Recepty na jídla, která uvaříte v jednom hrnci

Dušené maso a zelenina jsou časově náročnější, ale výsledek stojí za to. Navíc kombinacím se meze nekladou – dusit můžete ledacos.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

captain cook

7. 2. 2010 4:06
nemecka kuchyne

Nemci si take potrpi na Eintopfy

0 0
možnosti

ivoš

6. 2. 2010 14:51
Skutečně skvělá jídla.

Mají jen takovou menší vadu - u nás (okresní město) jsem jehněčí viděl za rok asi dvakrát, telecí asi čtyřikrát. Pokaždé s cenou, která vám vezme chuť k vaření nějakých dobrot. Jediné maso, které dopstanete pod 100,-/kg je vepřové. Kuřata už ani mezi maso nepočítám, je to neurčité něco s velkým obsahem vody a naprosto bez chuti. I hovězí je drahé, o tom jehněčím nebo telecím nemluvě. Vaše recepty jsou sice nesporně chutné, ale Nathaniel Rotchild bohužel nebyl mým pradědem, takže si dám péct bůček s kysaným zelím. A místo kupovaného kuřete si vychovám králíčka, chce jen trochu času, krmení je téměř zadarmo.

0 0
možnosti