- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Po precteni knizky "Bad science" od Bena Goldacrea se vyrokum typu "vyzkumy dokazaly" jenom smeju. Vetsinou nejaky pavedec extrapoluje nejaka data z nejakeho vyzkumu pak to bulvary prejimaji jako hotovu vec.
Když pozřu rajče, tak se okamžite vyplaví všechny škodlivé látky. Bohužel i z celým obsahem žaludku. Ale funguje to.
Koukám, že co jsem chtěl napsat, napsal už někdo jiný
samozrejme ze rajcatova napodobenina ala hneda omacka sem nepatri. Ale kvalitni kecupy, ktere skutecne jsou vyrabeny na zaklade rajcat a koreni - tam to podle me muze platit. Vyplati se podivat na etiketu!
to jíš jako oni syrové ryby
ostatní srágory zahoďte...
bane pane, sexx předtím, místo toho a potom. a trnkovicu se špekem mezitím.
my moze nieco znizovat hladinu inzulinu a co z toho?keby cukru,tak nepoviem...
Představ si, že existují lidé, kteří trpí přebytkem inzulínu a příliš nízkým obsahem cukrů v krvi. Je to nemoc stejně jako cukrovka, jen se projevuje přesně opačně.