- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Na Silvestra se ožerte svěží francovkou či okenou, radí sommeliérka
tento článek se mi moc líbí a pro nás laiky je myslím velmi přínosný.
A ti co umí jen blbě kritizovat ať se nad sebou laskavě zamyslí a určitě zjistí, že nic nedokázali a nic nejsou...
Veronika
dam jen na to, co mi chutna. Udelal jsem (alespon podle mne) dobrou zkusenost - Zweigeltrebe z Chramcu u Mostu. Typicke suche cervene, ktere se obcas da sehnat v Tescu v Praze na Smichove za tak neuveritelne nizkou cenu, ze by se zadny somelier po te nenapadne lahvi ani neusklibl......... Srovnatelne s viny ze sklipku v Novem Saldorfu. Krabicove vino nepiju, ochutnal jsem jen jednou a uz nikdy vice.
Krabicovému vínu musíš přijít na chuť.Trpělivě,soustavně a vytrvale je třeba odhalovat jeho tajemství.Odměnou ti bude přátelská chuť tetrapaku.
oh naše hvěěěěězda se zasmáááála osamocená duše v rozpadajícím se vztahu.
Bohužel letos jsem byl tak chcíplej, že jsem srkal čaj s citrónem.