Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Vánoční kapr jinak: se švestkami, houbami a citronem nebo v aspiku

Možná vám přijde klasický štědrovečerní kapr tak trochu nuda. Zkuste své blízké letos překvapit originálním receptem, který nejspíš nikdy neochutnali.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Úžasné recepty,

mám moc ráda ryby,jsem žena rybáře a to je prý dobře.tak určitě vyzkouším.Zdravím a přeji krásné a klidné prožití Vánoc,do Nového roku zdraví-to potřebujeme všichni,spokojenost se životem,který si vybere každý sám,a Vám ještě moře spokojených čtenářů-jako jsem já-Zuzana.

0/0
21.12.2009 11:47

Host

kapr na švestkách

co se týká ryb, tak se bojím experimentovat, ale lonský rok jsem zkusila kapra na švestkách - recept jsem našla na stránkách nadoma a byl výborný. letos se nechám asi inspirovat tady.:-P

0/0
20.12.2009 14:15

opportunity

Ze zelím nebo s šípkovou

Kapr je nejlepší smažený.

0/0
18.12.2009 18:50

Host

Re: Ze zelím nebo s šípkovou

Kapr je vynikající na moře způsobů.

0/0
21.12.2009 11:48







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.