Diskuze

Cukroví z celé Evropy: řecké kourambiedes či španělské roscos

Ve většině domácností se pečou stále dokola oblíbené druhy cukroví. Proč si letos neudělat aspoň na pečicím plechu výlet za hranice? Jestli chcete vyzkoušet něco opravdu jiného a nezvyklého, najděte si na následujících řádcích třeba řecké kourambiedes nebo španělské roscos.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Host

6. 12. 2009 9:38
Palec nahoru

Bollo eulalia doporučuji!!!

0 0
možnosti

seveřanka jižní

6. 12. 2009 0:16
.

suchary nasladko me vubec nelakaji, ale nektere dalsi druhy vypadaji chutne , letos budu pect jenom trosku klasickeho cukrovbi, ale do budoucna nebo i mimo svatky proc nezkusit

0 0
možnosti

Host

5. 12. 2009 21:06
kuhin cz

odporna:-)

0 0
možnosti

papazian

5. 12. 2009 16:25
Není nad česko-slovenskou klasiku, toto pro mne moc není!

Zajímavá exkurze do světa, ale moc mne to nezaujalo.

0 0
možnosti

Host

5. 12. 2009 13:27
stále stejné druhy pečiva

ale v tom je přece to kouzlo.

0 0
možnosti