- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ze se ze zveriny daji pripravovat i recepty, jsem netusil. Ale nikde ani zminka.....Protoze se blizi Vanoce, nebyly by i nejake recepty z vanocniho cukrovi ?
Vaše pečená kachna byla výborná,a domácí knedlíky byly uvařený tak akorát chválím. Alena Blumelova
Jednou nám táta přivezl daňka i s hlavou. Ležel mrtvý v předsíni a moje děti i já jsme v tu ránu začali brečet, když jsme se mu dívali do jeho vekých smutných očí.
Táta ho musel dát sousedům.
Od té doby nakupuji maso jen porcované - co oči nevidí, srdce nebolí. Ale naše děti, dvě dcerušky dostali takový šok, že přestali veškeré maso jíst.
hoděj tu hnusnou velkou nevzhlednou rozříznutou cibuli, co stejně každej hodí na stranu a nebude jíst?
Fenykl, nevzdělanče, fenykl. Pošušnáničko!
...a co by podle tebe neměli jíst? (Víš o tom že třeba číňanům se dělá špatně nad volským okem nebo špenátem? To první je jim prostě odporné, to druhé jim připomíná kravské lejno. Naopak si přes poledne jen tak odskočí na skoro vylíhnutou kachničku s jemným peřím, hlavičko, nožkami ještě ve vajíčku v polévce) Koho měřítka platí, hoste? Tvoje, jejich? Koho?
V Barceloně jsem si pochutnala na pečené ovčí hlavě a oko a mozeček byla pochoutka. zato bych nesnědla kapří polévku z hlav nebo slepičí drůbky z nožkama a hlavou, jak to vaří naše babička. Je to těžký, vidˇ?
Hm, zverinu ja moc nerada, ale gulasek to je moje.
Kdo nezna gulas bez michani, doporucuji. Je vynikajici a opravdu je bez prace. Pochopitelne jde udelat i se zverinou :)
Ráda bych přidala recept na pečené divoké morče. Moje děti nemají rády pečené ptáky, jako kachny, husy a tak si pěstujeme morčata. Vězte, je to křupavá pochoutka.
http://relax.etrend.sk/relax-restauracie/kuchyna-labuznika-peruanska-kuchyna.html
Dobrý den. Doporučuji, aby si pan autor přečetl po sobě recept na "Jelení hřbet". Opravdu se dělá z telecího hřbetu? (Tato specialita je i v tištěném magazínu ONA). Navíc v internetové verzi je součástí receptu na jelena doporučení, že paštika se dá vyrobit i z bůčku. Máte v tom poněkud guláš. Pozdrav a polepšete se.
ta mrtva kachna vypada fakt chutne, ale hlasuju pro nazev jeleni hrbet.. jste zvirata, uz aby vas nekdo sned