Diskuze

Nejlepší recepty ze zvěřiny: jelení hřbet nebo divoká kachna

Zvěřina nepatří mezi nejlevnější masa, proto se pořád řadí mezi lahůdky, které si dopřáváme spíše výjimečně. V současnosti je ale dostupnější než před několika lety. Kupujte ho ale jen z prověřených zdrojů, abyste měli jistotu, že maso prošlo veterinární kontrolou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Host

15. 11. 2009 3:03
Nejlepsi recepty ze zveriny ?

Ze se ze zveriny daji pripravovat i recepty, jsem netusil. Ale nikde ani zminka.....Protoze se blizi Vanoce, nebyly by i nejake recepty z vanocniho cukrovi ?

0 0
možnosti

Host

13. 11. 2009 11:26
Výborná pečená kachna.....

Vaše pečená kachna byla výborná,a domácí knedlíky byly uvařený tak akorát chválím. Alena Blumelova:-)

0 0
možnosti

Host

24. 10. 2009 17:14
Zvěřinu nemohu

Jednou nám táta přivezl daňka i s hlavou. Ležel mrtvý v předsíni a moje děti i já jsme v tu ránu začali brečet, když jsme se mu dívali do jeho vekých smutných očí.

Táta ho musel dát sousedům.

Od té doby nakupuji maso jen porcované - co oči nevidí, srdce nebolí. Ale naše děti, dvě dcerušky dostali takový šok, že přestali veškeré maso jíst.

0 0
možnosti

Host

24. 10. 2009 14:25
Proč k tomu jídlu

hoděj tu hnusnou velkou nevzhlednou rozříznutou cibuli, co stejně každej hodí na stranu a nebude jíst?

0 0
možnosti

Host

24. 10. 2009 15:02
Re: Proč k tomu jídlu

Fenykl, nevzdělanče, fenykl. Pošušnáničko!

0 0
možnosti

Host

24. 10. 2009 13:15
diskuze

diskuze-tak koukám,že lidi opravdu snědí všechno..

0 0
možnosti

Host

24. 10. 2009 15:08
Re: diskuze

...a co by podle tebe neměli jíst? (Víš o tom že třeba číňanům se dělá špatně nad volským okem nebo špenátem? To první je jim prostě odporné, to druhé jim připomíná kravské lejno. Naopak si přes poledne jen tak odskočí na skoro vylíhnutou kachničku s jemným peřím, hlavičko, nožkami ještě ve vajíčku v polévce) Koho měřítka platí, hoste? Tvoje, jejich? Koho?

V Barceloně jsem si pochutnala na pečené ovčí hlavě a oko a mozeček byla pochoutka. zato bych nesnědla kapří polévku z hlav nebo slepičí drůbky z nožkama a hlavou, jak to vaří naše babička. Je to těžký, vidˇ?

0 0
možnosti

visnery

24. 10. 2009 11:44
guláš

Hm, zverinu ja moc nerada, ale gulasek to je moje.

Kdo nezna gulas bez michani, doporucuji. Je vynikajici a opravdu je bez prace. Pochopitelne jde udelat i se zverinou :)

http://blog.zarohem.cz/clanek.asp?cislo=1321

0 0
možnosti

Host

24. 10. 2009 14:09
Re: guláš

Ty budeš mít hodně moc vymaštěno v palici

0 0
možnosti

Host

24. 10. 2009 8:56
recept na divoké morče

Ráda bych přidala recept na pečené divoké morče. Moje děti nemají rády pečené ptáky, jako kachny, husy a tak si pěstujeme morčata. Vězte, je to křupavá pochoutka.

http://relax.etrend.sk/relax-restauracie/kuchyna-labuznika-peruanska-kuchyna.html

0 0
možnosti

Host

24. 10. 2009 8:34
Jelení hřbet z telecího ?

Dobrý den. Doporučuji, aby si pan autor přečetl po sobě recept na "Jelení hřbet". Opravdu se dělá z telecího hřbetu? (Tato specialita je i v tištěném magazínu ONA). Navíc v internetové verzi je součástí  receptu na jelena doporučení, že paštika se dá vyrobit i z bůčku. Máte v tom poněkud guláš. Pozdrav a polepšete se.

0 0
možnosti

Host

24. 10. 2009 4:53
nadpis prispevku

ta mrtva kachna vypada fakt chutne, ale hlasuju pro nazev jeleni hrbet.. jste zvirata, uz aby vas nekdo sned

0 0
možnosti