- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Rizek se smazi, mila redakce. Desna fotka smazeneho syru, takovy roztekly a prepaleny blivajz. Tip na dobry smazeny syr: po obaleni ho dejte na nejakou dobu ( aspon hodinu) do mrazaku. Potom se pri smazeni neroztece, zustane krasne pevny, nutne ihned snist!!!
Naučte se vařit řízek? Hašišmarja... Tak to si, milá bohyně, obal maso v trojobalu a pak ho hoď do vroucí vody. A potom napiš vtipný fejeton o tom, jak jsi vařila řízek.
Co kdyby se bohyně české kuchyně naučila česky?
Slovo vaření v sobě zahrnuje množinu jiných postupů (dusit, smažit, blanšírovat, atd. .... a včetně i sebe samého).
nic člověka tak nepotěší, jako vydařený blábol takhle při pátku! Takže kolik té mouky??? A nevařil to Mistr Babica??? :-))
...hi hi na 800gr masa 8000gr mouky, to je docela dost
hm, to abych si počkala, až bude " v akci"...
Vídeňský řízek asi dělat nebudu. Na takový množství masa 8 kilo hladké mouky ...
Hlavně, jak málo stačí abys byla bohyně příští článek, jak utáhnout chlapa na vařené nudli