Diskuze

Drobenkový koláč se švestkami a marcipánem

Posbírejte poslední podzimní ovoce a užijte si ho v koláči!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Host

1. 10. 2009 22:23
Drobenkový koláč se švestkami a marcipánem

Opravdu je nutné začít tento koláč tím, že si rozehřeju troubu a až potom připravuju těsto, myju švestky, dělám drobenku...?  Mohl by nějaký odborník na pečení vysvětlit, proč tolik receptů na buchty, koláče touto větou začíná?  Samozřejmě chápu, že jsou určitá těsta, která je nutno vložit do vyhřáté trouby, občas i do dobře vyhřáté trouby...Ale je na to potřeba až 20 -30minut ???  Tolik času mně  většinou trvá, abych si připravila těsto, vymazala plech, nakrájela ovoce...apod. Mám ráda recepty, které jsou napsány jako pracovní postup a začínat pečení koláče zapnutím trouby mi přijde přinejmenším jako plýtvání energií...

0 0
možnosti