Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Drobenkový koláč se švestkami a marcipánem

Posbírejte poslední podzimní ovoce a užijte si ho v koláči!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Drobenkový koláč se švestkami a marcipánem

Opravdu je nutné začít tento koláč tím, že si rozehřeju troubu a až potom připravuju těsto, myju švestky, dělám drobenku...?  Mohl by nějaký odborník na pečení vysvětlit, proč tolik receptů na buchty, koláče touto větou začíná?  Samozřejmě chápu, že jsou určitá těsta, která je nutno vložit do vyhřáté trouby, občas i do dobře vyhřáté trouby...Ale je na to potřeba až 20 -30minut ???  Tolik času mně  většinou trvá, abych si připravila těsto, vymazala plech, nakrájela ovoce...apod. Mám ráda recepty, které jsou napsány jako pracovní postup a začínat pečení koláče zapnutím trouby mi přijde přinejmenším jako plýtvání energií...

0/0
1.10.2009 22:23







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.