Ona

Diskuze

Pečeme vepřové i srnčí. Moravský vrabec a srnčí kýta na víně

Péct se dá v podstatě každé maso, a pokud k němu přidáte zeleninu, nemůžete nic pokazit. Vepřové maso, kuře i králíka můžete vyzkoušet pečené na kysaném zelí. Hovězí a zvěřinu zase na kořenové zelenině.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Host

26. 9. 2009 13:57
Muj recept

Doporučuji španělského ptáčka podle tohoto receptu, je výborný :)

http://blog.zarohem.cz/clanek.asp?cislo=986

a kdo ma pomaly hrnec, tak oceni tento zazrak :)

0 0
možnosti

Host

26. 9. 2009 12:12
Vrabec

Na vrabce si zajedte do Merina...hospoda klasicka ctyrka, ale takoveho nedostanete nikde jinde. Plus velice mila obsluha...proc takovych mist neni vic???

0 0
možnosti

Host

29. 9. 2009 9:57
Re: Vrabec

že by Měřín na Vysočině? .. jestli joooo tak plně souhlasím R^R^

0 0
možnosti

joensfredriksson

26. 9. 2009 11:33
vepřový

tyhle jídla nemusim, radši spaghetti nebo rybu, coucous, jehněčí...vepřový fakt ne

0 0
možnosti

Host

26. 9. 2009 9:47
Pect peceni?

Dneska se uz pro zmenu pece? To jsou mi veci... ;-D

0 0
možnosti

Host

26. 9. 2009 8:57
pečeme srnku...

0 0
možnosti

Host

26. 9. 2009 9:20
Re: pečeme srnku...

hrozný

0 0
možnosti