Diskuze

Knedlíky netradičně: špenátové, chlupaté, odpalované

Naše recepty vás naučí vařit knedlíky tak, že se vyhnete nepříjemným lapáliím. Pokud chcete udělat maximum pro dobrý výsledek, připravte si v předstihu všechny ingredience, aby při samotné přípravě těsta měly všechny stejnou teplotu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Host

16. 9. 2009 12:37
barbarství

do chlupatých knedlíků patří jen syrové brambory fuuuuj

0 0
možnosti

Host

13. 9. 2009 14:22
KNEDLÍČEK

KNEDLÍK KNEDLA JE ZAJÍMAVÉ ČEHO SE DNES LIDI CHYTNOU ... KNEDLÍCI JSOU NAŠÍ PÁNI VLADAŘI;-D ...  ALE JINAK KNEDLO VEPŘO ZELO JE LUXUSNÍ  NEDĚLNÍ OBÍDEK ;-D MEJTE SE KRÁSNĚ SOUDRUZI

0 0
možnosti

Host

13. 9. 2009 8:21
mouka

Myslíte, že je možné knedlíky zkusit i z hladké mouky? Žjiji v zahraničí a tady hrubou nemají...

díky

0 0
možnosti

Host

13. 9. 2009 9:54
Re: mouka

jde to a kdyz umis testo tak to skoro ani nepoznas. ale muzes koupit i mouku na testoviny. jmenuje se semolina. primichej do ni necelou pulku hladky. nebo si najdi ve slovniku(nevim kde jsi) preklad slova krupice.

0 0
možnosti

Host

12. 9. 2009 16:09
knedlik? bléééé,fuj brrrrr

knedlik je nejvetsi humus co jsem kdy zral !!!

0 0
možnosti

Host

12. 9. 2009 20:04
Re: knedlik? bléééé,fuj brrrrr

Tak proč si o nich čteš ? Trochu masochista ne ? :)))

0 0
možnosti

Elpin

12. 9. 2009 13:18
I ty kastrole...

"Přisypeme mouku a za stálého míchání necháme těsto zhoustnout, dokud se nepřestane lepit na vařečku a kastrola" ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Host

12. 9. 2009 12:51
odpalovane

Netusil jsem co to jsou odpalovane knedliky a po precteni to nevim zas. Podle clanku to jsou obycejne svestkove knedliky. To se odpaluji az ty hotove? Bejsbolkou? Nebo co se tim odpalovanim mysli?

0 0
možnosti

Host

12. 9. 2009 7:42
Mňam

V Česku je vždy knedlík lepší než politik!

0 0
možnosti

Host

12. 9. 2009 10:55
Re: Mňam

nevěřila bych, že se dá politika nacpat i pod článek o jídle :-D

0 0
možnosti