Diskuze

Bohyně české kuchyně: knedlíky tak, jak je uměly naše babičky

Kynuté, houskové, bramborové, chlupaté, sladké i slané – všechny mají punc vysoké náročnosti. S našimi recepty je ale zvládne každý.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Host

11. 9. 2009 17:13
Fotografie

Podle fotek ty knedlíky nevypdají moc vábně - podle receptu také ne.

Pro dobrý knedlík je mnohem důležitější než recept osobnost toho, kdo jej připravuje.

0 0
možnosti

Host

11. 9. 2009 9:09
nevim kdo

je dana obermajerova, ale vypada to jak obslehnuty z ekucharky..

0 0
možnosti

Host

11. 9. 2009 11:52
Re: nevim kdo

Je to obslehnuty. Ani se nenamahala uvest autora fotek a web odkud je ukradla a recepty opsala. Tady s tim maji dost zkusenosti. http://www.cuketka.cz/?p=2127 ;-ORv

0 0
možnosti