- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
nejjednodušší a výborná pomazánka je půlka pomazánkovýho másla, do toho jeden nebo dva čtverečky Apetita nebo jinýho tavenýho sýra a do toho nakrájená cibulka nebo pažitka. výborný. nebo pak ta rybičková - jedna konzerva rybiček (já mam ráda ty v tomatě) a do toho půlka pomazánkovýho másla, případně cibulka/kyselá okurka dle chuti. nejjednodušší a nejlepší zároveň :)
zrovna jsem dojedl: rozkrojená houstička s máslem, na tom rozmačkaný stroužek česneku smíchaný se lžicí majonézy, tenoučká kolečka poličanu, okurka na tenké plátky.Bagetka jedna radost.
pomazánkám neholduju, maximálně si dám čistej cottage na chleba či rohlík jinak nějakej margarín či máslo. Prostě mě pomazánky nechutnaj a když mě někdo nabízí chlebíčky a z dálky citím tu pachuť majonézy, jde mi na blití, umřu hlady než tohle sníst...jo klidně si rejpejte, hlad na tebe...já jim jiné potraviny než tenhle čeký výmysl - p o m a z á n k y...
mezi dobrou pomazánkou a hnusným majonézovým chlebíčkem je docela rozdíl
Bůčkovka (z okmínovaného pečeného bůčku a kvalitní hrubé hořčice),
pastýřská (z dobrého tučného sýra, např. Madeland a českého česneku, to je důležitý, navrch rajčata),
rybičková (z uzený makrely nebo třeba přidat tresčí jatýrka a hlavně máslo, ne nějakej margarín nebo nedejbože pomazánkový)
Základ jsou prostě kvalitní suroviny a dobrý chleba, pak nic nezkazí ani hňup.
Ale je fakt, že dneska se snažím v kanclu moc nedýchat
tak vam poradim svoji rybi pomazanku. Kdyz delam doma mejdan, tak na to lidi chcipaj blahem. :p
2 konzervy rybicek :p - ne za 20 KC jednu, ale nejake velke, treba uzena makrela. Jedna je tak za 40KC a hlavne to ma vicko, co jde lehce sundat a nemusim se u toho vztekat v kuchyni, protoze jako muz zijici sam, samozrejme otvirak na konzervy nemam. I kdyz jsem si uz nekolikrat prisahal, ze si ho druhy den koupim
kecup, majolka, horcice, dve velke cibule, taveny syr.
Do misky hodite rybicky, bez kosti a hezky to rozmr*ate vidlickou, je to lehci dvema vidlickama. Hodite do toho velke apetito, znova rozm*date, lzicka horcice, vetsi lzicka majolky a kecup, ja davam hodne, kdyz jsem byl malej, tak jsem jedl dokonce jen rohlik s kecupem. Rikam tomu vychodoevropsky hotdog. :p Pridate nakrajenou cibuli, kdo ma rad cibuli {ja}, tak si tam dejte klidne vetsi kusi. Cely to hezky "slepite" dohromady, nakrajite bagetu, hodite na stul s jednou vydlickou a pozorujete, jak se o ni cnami perou. Neni zac