Ona

Diskuze

Brambory pečené v soli

Ať už si je dáte jako přílohu ke grilovanému masu nebo jako hlavní chod, budou vám zaručeně chutnat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Host

21. 8. 2009 9:00
3/4kila soli???

:-P:-P... no potěš koště, příští článek budo o tom jak sůl škodí zdraví a že lze vařit i bez soli s použitím bylinek...;-D

Copak asi udělají solné výpary v takové koncentraci s vnitřkem trouby??8-o určitě počítejte s tím že vám trouba vydrží sloužit 35 let jako mým rodičům

0 0
možnosti

Host

21. 8. 2009 15:49
Re: 3/4kila soli???

Teda já nevím - ale věci jako je trouba kupuju proto, abych v nich pekla... ne abych si je šetřila, aby vydržely pětatřicet let... 8-o

Receptů na cokoli pečené v kile soli je docela hodně... ta sůl pak zůstává na pekáči, do jídla se jí vstřebá jen přijatelné množství, nějaké předávkování nehrozí. Že by to ublížilo troubě víc než jakékoli jiné pečení, to bych dost pochybovala.

0 0
možnosti

Host

20. 8. 2009 15:16
Chybí tam to podstatné....

... jak dlouho to mám péct??!!??

Hlavně, že vím, že je to na 7 porce a že to mám nechat 5 minut vystydnout.:-/

0 0
možnosti