Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Čokoládová buchta se švestkami

Vítejte v době švestkové! Ať už ze stromu nebo z mrazáku, ze švestek se dají vařit a péct hotové zázraky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Titulek se povedl!

Hm, tak vy nabizíte čokoládovou buchtu se švestkama na Oně? Bude také na Xmanovi? I když ne každý je na čokoládové a některým jsou švestky do ruky málo.

0/0
19.8.2009 11:18

Host

Než bych

nejmíň týden  sháněla uvedené ingredience, upeču radeji piškotovou bublaninu se švestkami, do těsta trochu kakaa.;-D

0/0
11.8.2009 22:41

Host

Re: Než bych

R^R^R^

0/0
16.8.2009 16:53

_m-

Re: Než bych

Nebo si kup vídeňský dort v prášku. Fakt  z toho upečeš docela dobrou čokoládovou buchtu. I bez švestek.

0/0
19.8.2009 11:43

Host

Vítejte v době švestkové!

Ať už ze stromu nebo z mrazáku, ze švestek se dají vařit a péct hotové zázraky.................

............100 g nesířených sušených švestek.................

jasnačka, v době, kdy zrají švestky použijeme na super ekologický  biokoláč švestky sušené

R^;-D;-D;-D

0/0
10.8.2009 15:02

Host

Ale pozor

musí to bejt Fair Trade čokoláda a bio špaldová mouka... jinak vám buchta exploduje v troubě !!!!

0/0
10.8.2009 13:32







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.