Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Luxusní tuňáková pomazánka

Léto je časem studených večeří. Dejte jim šmrnc nápaditými pomazánkami!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

Obměna

Obměna:

1 konzerva tuňáka v oleji (olej trochu scedíme),1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě, 1 lučina nebo pomazánkové máslo, kousek celerové natě nebo pórku, 3 kyselé okurky, 1 vajíčko natvrdo, trochu dijonské hořčice (nebo jiné), cibule, sůl, pepř. Zeleninu a vejce nakrájíme na drobné kostičky a smícháme vše dohromady.

0/0
11.9.2009 2:33







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.