Diskuze

Sezona hub začíná. Díky nim vylepšíte skoro každé jídlo

Lidé se dělí na dvě skupiny, jedna houby miluje, druhá nenávidí. Ti z té druhé ať dál nečtou, ty první s nimi naučíme divy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Host

9. 9. 2009 21:31
řízky

bedly máme nejraději jen tak na másle a kmíně, ale občas uděláme i výjímku a usmažíme z nich řízky. jelikož jsme jich našli tentokrát hodně, tak jsme udělali obě verze. bylo nás spousta, takže se to snědlo všechno. vyzkoušeli jsme i houbovou tatarku od hellmansu a byla fakt dobrá. máme jí rádi ke všemu a houbová k houbám je i tématická.;-)

0 0
možnosti

dívenka prostá

24. 7. 2009 11:06
ja tedi nevim

co posbiram očistin, viřadim smrtelně jedovate houbi a zbitek, ten miškaš podusim a pak šup snim do mražaku a špu s nim pod vajca, nebo pod maso a to takže hodně* Rodina mně pak 2 dni pozoruje než to da dohubi* Ale to už maji smuluže*

0 0
možnosti

Host

24. 7. 2009 8:48
lol

nom nom nom

0 0
možnosti

Host

24. 7. 2009 7:33
řízky z bedel

Na 16 klobouků 12 vajec? To je tedy bomba!

0 0
možnosti