Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Sezona hub začíná. Díky nim vylepšíte skoro každé jídlo

Lidé se dělí na dvě skupiny, jedna houby miluje, druhá nenávidí. Ti z té druhé ať dál nečtou, ty první s nimi naučíme divy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Host

řízky

bedly máme nejraději jen tak na másle a kmíně, ale občas uděláme i výjímku a usmažíme z nich řízky. jelikož jsme jich našli tentokrát hodně, tak jsme udělali obě verze. bylo nás spousta, takže se to snědlo všechno. vyzkoušeli jsme i houbovou tatarku od hellmansu a byla fakt dobrá. máme jí rádi ke všemu a houbová k houbám je i tématická.;-)

0/0
9.9.2009 21:31

dívenka prostá

ja tedi nevim

co posbiram očistin, viřadim smrtelně jedovate houbi a zbitek, ten miškaš podusim a pak šup snim do mražaku a špu s nim pod vajca, nebo pod maso a to takže hodně* Rodina mně pak 2 dni pozoruje než to da dohubi* Ale to už maji smuluže*

0/0
24.7.2009 11:06

Host

lol

nom nom nom

0/0
24.7.2009 8:48

Host

řízky z bedel

Na 16 klobouků 12 vajec? To je tedy bomba!

0/0
24.7.2009 7:33







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.