Diskuze

Lahodné dezerty z malin, ostružin, hrušek a dalšího letního ovoce

Na co nejjednodušších dezertech nic nezkazíte. Snoubení ovoce se zakysanou smetanou či šlehačkou je téměř univerzální. Mezi recepty najdete i jeden od šéfcukrářky hotelu Imperial Kateřiny Fornůskové.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Host

21. 7. 2009 14:58
tak ten si asi neupecu

Mřížkový koláč s hruškami Recept od Kateřiny Fornůskové, šéfcukrářky pražského hotelu Imperial je sice asi fajn, ale jaka je tam mouka, to uz jaksi nikde nevyctu. Pouze 300g mouky. To si muzu vybrat? Rv

0 0
možnosti

Host

9. 8. 2009 18:50
Re: tak ten si asi neupecu

Nejsem šéfkuchařka,ale myslím,že to bude mouka hladká.:-)

0 0
možnosti

Host

18. 7. 2009 0:25
kluk od vedle

Kdo by se s tím patlal, hyper albertu mají lepší. Dnešní borky nejsou stavěné na takové koniny, neblbni.

0 0
možnosti

aquaterra

18. 7. 2009 21:16
Re: kluk od vedle

Hyper alberty mají jiné, plné éček.

0 0
možnosti