Diskuze

Nejlepší zmrzlina: pořádně našlehaná a plná vzduchu

Jak poznat dobrou a špatnou zmrzlinu? Odpovědět na otázku, která zmrzlina je opravdu dobrá a jaká horší, není úplně snadné. Přece jen však existují měřítka, podle kterých lze říct, že tahle se moc nepovedla, tuhle ošidili nebo s ní špatně zacházeli.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

alice96

9. 7. 2009 17:20
pan šéfcukrář je přes zmrzlinu buď komik nebo amatér....

Zmrzlinu už pár dní vyrábíme a za tu dobu vím,že o ní vyprávět umí každý,ale rozumí velmi málo kdo,a pokud šéfcukrář hovoří o zmrzlině kde je 2/3 vzduchu jako o nejlepší,tak zmrzlině nerozumí a doporučuji mu chodit nakupovat nanukáč do Lidlu,tam se tomu tzv. nášleh blíží.....

0 0
možnosti

eizoeizo

9. 7. 2009 17:27
Re: pan šéfcukrář je přes zmrzlinu buď komik nebo amatér....

možná si to spetl se šlehačkou.:-)

0 0
možnosti

Geolka

9. 7. 2009 19:55
Re: pan šéfcukrář je přes zmrzlinu buď komik nebo amatér....

Souhlasím. Nedávno jsem kdesi četla o údajně nejkvalitnější zmzlině Häagen-Dazs a tam stálo, že nejkvalitnější zmrzlina se vyznačuje právě co nejmenším množstvím vzduchu... Tak jak to je? Zmrzku miluju, tak jakou vlastně tuhle dobrotu chtít?

0 0
možnosti

IfčaX

10. 7. 2009 12:59
Re: pan šéfcukrář je přes zmrzlinu buď komik nebo amatér....

Takovou, která vám chutná?

0 0
možnosti