Diskuze

Polévka je grunt. Naučíme vás, jak uvařit ty nejlepší

Polévka je základ české kuchyně. Tradiční první chod se ale klidně může stát i chodem hlavním. Zvlášť pokud se vám povede tak hustá, že v ní stojí lžíce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Flynn

10. 7. 2009 9:59
Polevka

Moc slozite. Stejne je nejlepsi klasicka bramboracka "co-dum-dalka", cesnecka anebo kureci vyvar. Toho mohu snist litry. Cisty, jen s kapanim ci rozslehanym vejcem. rychle, snadne, levne. A ze "zbytku" muze clovek udelat rizoto...

0 0
možnosti

roedor

10. 7. 2009 7:51
včera jsem měla domácí zelňačku

lahoda:-)

0 0
možnosti

Flynn

10. 7. 2009 9:59
Re: včera jsem měla domácí zelňačku

jooo... po te ma clovek takovou povznasejici naladu...

0 0
možnosti

dedko

10. 7. 2009 6:19
Říkala to už moje babička!

Bez polévky není oběd ! Polevku mohu 3x denně. Ale musí být doma udělaná, pytlíkové polévky nejsou dobré. Některé lze upravit, např. hrachovou na přijatelnou polévku. Silný masový vývar může zachránit i život. Můj otec ve svých 81 letech ležel  na JIPu po těžké operaci. Zemřel by, kdybych mu nedával denně 2x silný masový vývar, který jsem jak se zravotní stav zlepšoval, doplňoval o maso, nudle atd. Otec se z JIPky dostal díky polévce a dožil se 92 let !

0 0
možnosti