Diskuze

Zmrzliny v podobách, jak je ještě neznáte

Příprava studené lahůdky je překvapivě snadná. S našimi recepty zvládnete klasiku i ovocné sorbety a připravili jsme pro vás i zmrzlinové dezerty.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Host

30. 6. 2009 18:04
Dotaz

U většiny zmrzlin je, že se mají v mrazáku promíchat, jenom u čokoládové ne. Má se s ní tedy míchat a pouze to vypadlo z receptu nebo se s touto míchat nemá? Děkuji za odpověď.

0 0
možnosti

Host

28. 6. 2009 19:59
misa

recepty vypadaj fakt lakave, ale bohuzel by mi to doma neproslo, u nas frci jenom misa, a docela jsem uvitala, ze ho zacali delat ve vanicce, je skladnejsi do mrazaku, mame fakt velkou spotrebu:-)

0 0
možnosti

opportunity

29. 6. 2009 20:19
Re: misa

Taky miluju míšu... škoda, že už není takový, jako před lety. V

0 0
možnosti

zapvit

27. 6. 2009 19:11
zdroj informaci - zkopirovane?

odku d cerpali autori tohoto clanku? v semestralnich pracech je vzdy povinnost uvest zdroje aby bylo videt zda je to obslahnute... proc autori neuvedli zda cerpali z xxx nebo yyy

0 0
možnosti

Host

27. 6. 2009 5:35
Co ta syrová vejce???

Musejí tam vejce vůbec být? Zmražením se přece nezlikvidují případné salmonely. Aby to neskončilo tak, že babička udělá dětem za vysvědčení zmrzlinový dort a děti pak stráví kus prízdnin se salmonelózou ve špitále.:-/

0 0
možnosti

Host

26. 6. 2009 22:34
Na mrazák

Nerozteče se mi ta zmrzlina na mrazáku? Nebylo by lepší dát ji dovnitř?

0 0
možnosti

Host

26. 6. 2009 19:39
Konečně

nějaké recepty, kde se to nehemží různými speciálními light náhražkami. R^

0 0
možnosti

_m-

26. 6. 2009 11:55
Recepty na šlehačkovou

zmrzlinu s letním ovocem nebo nastrouhanou (ne rozpuštěnou) čokoládou znám zhruba 40 let. V prvním pořadu o vaření uvaděném v Československé televizi ho zveřejnil mistr kuchař - pan Vrabec (aspoň myslím, že se tak jmenoval, je to už opravdu trošku dávno). 

Nevím, jestli redaktorky IDěsu mají recept zrovna od něj, ale neškodilo by občas  uvést zdroj.

0 0
možnosti

opportunity

29. 6. 2009 20:20
Re: Recepty na šlehačkovou

Od Vrabce mám kuchařku - vyžebrala jsem si ji od mamky. V

0 0
možnosti

Host

26. 6. 2009 9:25
to je utrpení

trpím v práci......já se na to vyprdnu, ach jo. tohle je fakt pěkně nechutná provokace.

0 0
možnosti

Mala morska vila

26. 6. 2009 8:28
mňam

Taková provokace hend po ránu.:-)

0 0
možnosti

Host

26. 6. 2009 0:34
zmrzlinove knedlicky

Tie zmrzlinove  knedlicky maju i v Oesterreichu.

0 0
možnosti