- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
U většiny zmrzlin je, že se mají v mrazáku promíchat, jenom u čokoládové ne. Má se s ní tedy míchat a pouze to vypadlo z receptu nebo se s touto míchat nemá? Děkuji za odpověď.
recepty vypadaj fakt lakave, ale bohuzel by mi to doma neproslo, u nas frci jenom misa, a docela jsem uvitala, ze ho zacali delat ve vanicce, je skladnejsi do mrazaku, mame fakt velkou spotrebu
Taky miluju míšu... škoda, že už není takový, jako před lety.
odku d cerpali autori tohoto clanku? v semestralnich pracech je vzdy povinnost uvest zdroje aby bylo videt zda je to obslahnute... proc autori neuvedli zda cerpali z xxx nebo yyy
Musejí tam vejce vůbec být? Zmražením se přece nezlikvidují případné salmonely. Aby to neskončilo tak, že babička udělá dětem za vysvědčení zmrzlinový dort a děti pak stráví kus prízdnin se salmonelózou ve špitále.
Nerozteče se mi ta zmrzlina na mrazáku? Nebylo by lepší dát ji dovnitř?
nějaké recepty, kde se to nehemží různými speciálními light náhražkami.
zmrzlinu s letním ovocem nebo nastrouhanou (ne rozpuštěnou) čokoládou znám zhruba 40 let. V prvním pořadu o vaření uvaděném v Československé televizi ho zveřejnil mistr kuchař - pan Vrabec (aspoň myslím, že se tak jmenoval, je to už opravdu trošku dávno).
Nevím, jestli redaktorky IDěsu mají recept zrovna od něj, ale neškodilo by občas uvést zdroj.
Od Vrabce mám kuchařku - vyžebrala jsem si ji od mamky.
trpím v práci......já se na to vyprdnu, ach jo. tohle je fakt pěkně nechutná provokace.
Tie zmrzlinove knedlicky maju i v Oesterreichu.