- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Proc se na zacatku clanku pise "prvni jahody jime nedockave, jen tak s cukrem"? Nevim, ale ja osobne jim jahody (pokud je nejak nezapracovavam do dortu apod) zasadne jenom tak ... copak to fakt stoji za to, kazit jejich chut nejakym cukrem??? Proc v dnesni dobe musime porad na jidlo cpat neco navic? To jsem opravdu tak divna, kdyz mam radsi prirodni a pravou chut veci?
Zpet k jahodam - copak na ne musim cpat nejaky pridavek, kdyz maji tak skvelou chut a jsou sladke uz tak "od prirody"?
chutnají nejlíp, když se trhají z keříčků rovnou do pusy. Nevadí, že občas křupne hlína
... mi sežrali ty svině slimáci, a jakmile budou nějaké další, už se těším na knedlíky
Kdysi jsem rád kynuté, dneska už nějak dávám přednost tvarohovým, hezky tenkým.
...jahody nejlíp sníst čerstvý syrový, co přebývá, rozmačkat s cukrem na kaši a zamrazit v mikroteňákách na zimu!je to za pár minut hotový a zachová to chuť jahod třeba na vánoce..............kdo by se s těma dortama patlal